massimo - mali krug velikih ljudi :: 2020.

Massimo pjesmom “Mali krug velikih ljudi” najavljuje novo poglavlje u karijeri

Samo desetak dana nakon puštanja u radijski eter, Massimo je sa novom pjesmom “Mali krug velikih ljudi” potvrdio je stvorio pravi hit. A numera koja najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od naših najznačajnijih muških vokala, dobila i svoj video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza.

Autor pjesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Massimov hit – Nama se nikud ne žuri. Sama pjesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija PleasantvilleJure Ferine i Pavla Miholjevića. Spot odražava pozitivu pjesme i predivne emocije koje osjeća svaki čovjek u krugu njemu posebnih ljudi.


Ovaj veliki glazbenik “više nema prava raditi prosječne pjesme”

“Ova me pjesma dirnula na prvu, znate ja vam nemam prava više raditi prosječne pjesme, već samo poput ove, posebne. Pjesma je nastala prije godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz grupe Vatra. I to baš za mene i moj novi album”, rekao je Massimo.

“Pjesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenutcima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno prije svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije koronavirusa, potresa… Ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno cijeniti ono najvažnije. Naš mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih”, dodao je Massimo. Više o našem velikom pjevaču doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Massimo – Mali krug velikih ljudi

Tagged