massimo - mali krug velikih ljudi - 2020

Massimo pjesmom “Mali krug velikih ljudi” najavljuje novo poglavlje u karijeri

Samo desetak dana nakon puštanja u radijski eter nova pjesma Massima “Mali krug velikih ljudi” postala je pravi hit. A numera koja najavljuje novo poglavlje u bogatoj karijeri jednog od naših najznačajnijih muških vokala danas je dobila i svoj video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza.

Autor pjesme je Ivan Dečak koji je zaslužan za još jedan Massimov hit – Nama se nikud ne žuri – a pjesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija “Pleasantville” Jure Ferine i Pavla Miholjevića.

“Ova me pjesma dirnula na prvu, znate ja vam nemam prava više raditi prosječne pjesme, već samo poput ove, posebne. Pjesma je nastala prije godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra baš za mene i moj album”, rekao je Massimo.

Spot odražava pozitivu pjesme i predivne emocije koje osjeća svaki čovjek u krugu njemu posebnih ljudi. A više o Massimu dozajte na Wikipediji.

“Pjesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenutcima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno prije svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije koronavirusa, potresa… ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno cijeniti ono najvažnije – mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih”, dodaje Massimo.

Massimo – Mali krug velikih ljudi

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -