mary may - dont call me baby - 2022. - foto: romana pavliša

Mary May, jedna od naših najhvaljenijih kantautorica, predstavlja singl “Don’t Call Me Baby”

Mary May, jedna od naših najhvaljenijih kantautorica koja djeluje u formi benda, predstavlja novi singl i spot “Don’t Call Me Baby”. Glazba je rezultat zajedničkog rada benda, a tekst je pisala Mary May. Producent pjesme je Jack de Shaw, basist benda, ujedno i kantautor s već dva izdana samostalna albuma. Redateljica Dorotea Vučić i Mary May osmislile su priču koju je kamerom majstorski uhvatio Dinko Šimac iz Beyond Pines Production. Sam spot je sniman u Kulturnom Centru Mesnička u Zagrebu.


“Na videu sam prvi put surađivala s redateljicom Doroteom Vučić, čijim sam filmovima potpuno oduševljena. Dinko Šimac, koji je snimio video sa Zimizelenim, dodat ću, meni jednim od najdražih videa, bio je zaslužan za kameru. Glumci u spotu su entuzijasti, prijatelji i dobre duše koje su nam poklonile svoje vrijeme, a ima i par profesionalki. A svatko će si iz spota uzeti poruku koju treba”, poručuje Mary May.

Novi singl je i prva pjesma koja predstavlja novi materijal na kojem je bend počeo raditi te već najavljuju novi video. Riječ je o live sessionu snimljenom u knjižari Fraktura u sklopu projekta Eksperiment, a bit će objavljen u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine. Session donosi tri pjesme, novu The Dress Your Mother Wore To War, zatim Don`t Call Me Baby i pjesmu s prvog albuma New Song. Više o ovoj zanimljivoj kantaurici znanoj kao i Marija Butirić doznajte na njezinoj Facebook stranici.

Video: Mary May – Don’t Call Me Baby

Tagged