marko tolja i marijana batinić - ljubavi promijenit ćemo ime - 2022.

Marko Tolja predstavlja nježnu baladu “Ljubavi promijenit ćemo ime” – u spotu glumi Marijana Batinić

“Ljubavi promijenit ćemo ime” naziv je senzualne, iskrene i nježne balade kojom se Marko Tolja predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla. Za pjesmu je ovih dana snimljen i video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona.


Glavnu ulogu ima Markova dugogodišnja prijateljica Marijana Batinić. A ideja o suradnji u spotu rodila se za klavirom, dok je Marko pomagao Marijani da se što bolje pripremi za izvedbe u RTL-ovu showu Masked Singer.

A prekrasna Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za moćnu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer, a bijela haljina iz spota iz njihove je nove kolekcije.

Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnim mirom i ljepotom

“Dok smo se pripremali za Masked Singer preslušavali smo i njegove nove pjesme. Tada je Marku sinula ideja da mu se pojavim u spotu ove divne balade. Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju pa smo se malo zakačili i za trag o meni iz emisije. Odnosno činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu. Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno. Ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot”, rekla je Marijana. A više o njoj i modnom brendu IKona doznajte na njezinom Instagram profilu.

Naš glazbenik ne skriva oduševljenje činjenicom da mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu. A kako sam kaže, “njihovo anegdotama bogato prijateljstvo dobiva još jedno lijepo poglavlje”. “U životu smo prošli svašta zajedno. Bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, a tu su i obiteljska druženja, putovanja… Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli. Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka. Kao da spotove snima na tjednoj bazi!”, rekao je Marko Tolja. Više o Marku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Marko Tolja – Ljubavi promijenit ćemo ime

Tagged