marko tolja | sinatrovo 2023

Marko Tolja je svojim osmim po redu koncertom “Sinatrovo” vratio Zagreb u zlatno doba Hollywooda!

Marko Tolja je svojim koncertom “Sinatrovo” kojeg je održao u nedjelju, 9. prosinca 2023. godine, vratio Zagreb u zlatno doba Hollywooda! Dodajmo da je “Sinatrovo by Marko Tolja” koje se u hrvatskoj metropoli održava već osam godina postalo prava tradicija. A ove su, 2023. godine, u Mozaik Event Centru u dvorani “Voda” posjetitelji mogli doživjeti pravo “čudo”. Baš onakvo kako je Tolja opisao ovogodišnje izdanje najglamuroznijeg eventa u našem glavnom gradu.

Marko Tolja, višestruki dobitnik nagrade Porin i “hrvatski Frank Sinatra“, uz svoj fantastičan bend vrhunskih glazbenika svim je posjetiteljima za kraj 2023. godine priuštio nezaboravnu večer ispunjenu glamurom, elegancijom i sjajnim glazbenim emocijama. Fly me to the moon, My way, Strangers in the night, That’s life… To su samo neki od evergreena koji su posjetitelje vratili u zlatno doba glamura.

Zagrepčanke i Zagrepčani, ali i svi hrvatski građani, imali su na Sinatrovom priliku uživati u pravom glazbenom vremeplovu. Ali se i vratiti u neka stara dobra vremena koja gledamo na filmovima. Ukratko, koncert je bio sjajan, a u ovoj brezvremenskoj glazbi su, naravno, uživala i brojna lica. Što drugo reći nego da jedva čekamo novo, deveto izdanje Sinatrova by Marko Tolja. A sve što vas zanima o ovom glazbeniku – hrvatskom Franku Sinatri – doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Marko Tolja – Nismo znali bolje & Pianissimo

Tagged