marko kutlić - budi moja noć | cesarica 2021

Marko Kutlić s pjesmom “Budi moja noć” osvojio Cesaricu za ožujak 2021. godine

“Cesarica za ožujak 2021. za mene ima posebnu vrijednost, jer najveće je ono priznanje koje ti uruči vlastita publika”, rekao je Marko Kutlić. Glasovanje za Hit ožujka je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice, a ovaj put je to “Budi moja noć”! U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme “Budi moja noć” u izvedbi Marka Kutlića te “Nema pravila” koju izvodi KUKU$. Tu su bile i “Ostani tajna moga života” u izvedbi Jure Brkljače, “Ovo je ljubav” koju izvode Kameny i Vanna te “Pepeo” u izvedbi Gine. Za hit godine nominirana je pjesma “Budi moja noć” koju izvodi Marko Kutlić, koji pjesmu potpisuje i autorski u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem.

Marko Kutlić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavio je krajem veljače novu pjesmu Budi moja noć. Ona donosi dosta drugačiji zvuk od onoga na kakvog smo do sada navikli u Markovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki instrument je odsviran uživo u studiju. Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem. Za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas Fudo i Ante Gelo. Pjesmu prati i zanimljiv video spot čiju režiju potpisuje Josip Ninković.

“Svaki glazbenik koji uz svoju publiku može uživati u djelima koje izvodi, ispunjen je i sretan čovjek. Time je ispunio svoju bit, a nama je to trenutno onemogućeno. Kad god bi primio priznanje za svoj rad bio bi sretan, ali u ovom trenutku to mi je posebno drago. Cesarica za ožujak za mene ima posebnu vrijednost. Najveće je ono priznanje koje ti uruči vlastita publika, pogotovo u ovom čudnom vremenu. Ja sam samo snimio pjesmu i spot, a vI ste napravili sve ostalo! Hvala vam dragi ljudi na podršci u svako doba!”, rekao je Marko Kutlić. Više o Marku doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Marko Kutlić – Budi moja noć

Tagged