marko bošnjak - nema :: 2023.

Marko Bošnjak, talentirani mladi pjevač, predstavlja moćan novi singl naziva “Nema”

Nakon što je početkom 2023. godine očarao publiku pjesmom “Spokojan” te zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, talentirani Marko Bošnjak predstavlja moćan novi singl “Nema”. A on doista ostavlja bez daha već na prvo slušanje!


“Jako mi je drago što pri kraju mojeg formativnog artističkog razdoblja izlazi i prva pjesma koju sam prije nekoliko godina snimio s ekipom iz studija Republika. Ovom pjesmom proslavit ćemo ovu suradnju na najbolji način, a jedva čekam i da čujete rezultate svih budućih suradnji i sa mnom kročite na uzbudljiv put koji je ispred mene. Puno pjesama, spotova i ludosti nas čeka! Sestro drži me, pašću ti! Voli vas vaš Marko!”, poručio je Marko Bošnjak.

Pjesmu Nema potpisuje Markov dugogodišnji autorski tim Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić iz studija Lockroom. A kako se to može zaključiti, ovaj singl za Marka ima posebno značenje… Prateći lyric video potpisuju Anja Papa i Luka Vidović iz electro-pop benda Pocket palma. I dodajmo, pjesmu Nema možete slušati na svim streaming servisima. A što Marko Bošnjak trenutno radi provjerite putem njegovog Facebook profila.

LYRICS VIDEO: Marko Bošnjak – Nema

Tagged