mark bagarić - sudar svjetova | 2023.

Mark Bagarić nas upozorava da kada se dogodi ljubav gdje je najmanje očekujemo, dogodi se pravi sudar svjetova…

Mark Bagarić, mladi hrvatski glazbenik, predstavlja svoj peti singl znakovitog naziva “Sudar svjetova”. “Izreka kaže da se suprotnosti privlače. A kada se dogodi ljubav gdje je najmanje očekujemo, dogodi se pravi sudar svjetova…”, rekao je Mark Bagarić. I dodajmo, glazbu, tekst i aranžman za pjesmu “Sudar svjetova” je radio Silvio Pasarić.

Mark Bagarić se publici predstavio u hrvatskom glazbenom natjecanju Supertalent, a nju je opčinio pojavom, pričom i glasom, a osobito ih je zaveo svojim podignutim kažiprstom… Potom je i izdao svoj prvi singl Tvoje ime, moje je. Dodajmo da je Mark porijeklom iz Hercegovine, no, rođen je u Berlinu, glavnom gradu Savezne republike Njemačke. A u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini i to zato što ih nije htio ostaviti same…

Zanimljivo je spomenuti da je ovaj mladi glazbenik sudjelovao na audicijama za showove Njemačka traži zvijezdu, kao i na njemačkom Supertalentu. Također, on govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski. No, napominje da mu je najveća inspiracija u životu glazba. Više o Marku Bagariću doznajte putem njegovog Instagram profila.

AUDIO: Mark Bagarić – Sudar svjetova

Tagged