marisol - mango pop live - 2021.

Marisol, novi glazbeni dvojac, poziva vas u melankolični svijet mango popa

Novi glazbeni dvojac Marisol objavio je live izvedbu pjesama kojima pozivaju u svoj plesni i melankolični svijet mango popa. U želji da zasviraju i da ih malo bolje upozna, dvojac predstavlja četiri live izvedbe pjesama s njihovog nadolazećeg albuma prvijenca imena “Žene mape”. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o pjesmama “Žene mape”, “Mango”, “Pasivna agresija” i “Kontrol frik”.

“U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio – vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje mango pop duo Marisol.


Video spot je snimljen u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. Redateljica je Nikica Zdunić, za snimanje je bio zadužen Vjeko Palinić, audio mix potpisuje Igor Ivanković, dok je Mario Monga Gamulin izvršni producent. Ovaj video uradak ili točnije glazbeni film, prethodi i novom singlu Pasivna agresija koji će biti objavljen u srijedu, 24. veljače 2021. godine! Bit će to drugi singl izdvojen s debitantskog albuma Žene mape zakazanom za proljeće.

Nakon hvaljenog prvog singla Kontrol frik kojeg prati i sjajan spot, Marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop. Akustične gitare i glas duo je upakirao u retro akustično – elektronski zvuk s elementima nekog staro – novog, ali pomaknutog Mediterana.

Video: Marisol – Mango Pop -live

Tagged