marisol - mango I 2022.

Marisol, akustično-elektronski dvojac, predstavlja spot za pjesmu “Mango”

Marisol, akustično-elektronski dvojac, predstavlja video spot za pjesmu “Mango” s njihovog hvaljenog albuma prvijenca “Žene mape”. Pjesma “Mango” evocira sve one bezbrižne trenutke godišnjeg odmora, a sam spot je nastao u dalekom kutku Azije. “Spot za ovu pjesmu samo je vizualni podsjetnik na trenutke puta i sjaja iz refrena pjesme. Donosimo vam komadić tog osjećaja i daleke jugoistočne Azije koji je ostao na koži, ali i duboko ispod nje”, poručuju iz dvojca Marisol i pozivaju Vas da kušate “Mango”. Dodajmo da je za video spot zaslužan LEVEL 1909.


Objava novog video spota dolazi ususret nastupu benda u zagrebačkom klubu Dva Osam (bivša Jabuka). Koncert će se održati u srijedu, 30. ožujka 2022. godine, gdje će nastupiti kao prvi gosti četverodnevne proslave rođendana portala Ravno do dna. Nakon toga, u subotu, 9. travnja, Marisol zakazuje i internetski susret u sklopu programa Magic Box te poziva na online koncert s domaćim izvođačima.

Koncerti ove elektro-akustik grupe još će jednom pokazati zašto je hvaljeni prvijenac Žene mape tako dobar. Njime je bend predstavio svoj “mango-pop zvuk” i donio nešto svježe i ukusno. A to potvrđuje i kritika, nazivajući ga “najboljim ljetnim domaćim soundtrackom“. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Marisol – Mango

Tagged