mario huljev / 2019.

Mario Huljev pjesmom “Nepogrešivo točno” najavljuje album “Okreni me”

Mario Huljev je prije nekoliko dana zaplovio radijskim eterom s pjesmom “Nepogrešivo točno. Nim singlom Mario najavljuje svoj novi, treći studijski album naziva “Okreni me”. I to nakon gotovo pet godina od zadnjeg izdanog albuma “Dođi po još”. Spot za pjesmu “Nepogrešivo točno” potpisuje Dinko Pasini s kojim je Mario već surađivao na spotu za pjesmu “Bitanga i Princeza”.

“Spot za pjesmu “Nepogrešivo točno” sniman je na više lokacija. Obzirom da smo pratili dinamiku pjesme, spot je bez statista i oslanja se isključivo na moj ples i pjevanje. Htjeli smo izbjeći klasičnu radnju žensko – muškog odnosa o kojem pjesma na neki način i govori i prikazati ritam tijela i mojih plesnih koraka”, rekao je Mario.


“Ideja za spot je bila da se kombinacijom pjevačkih i usporenih kadrova prikaže samo Mario, bez dodatnih radnji ili glumaca, koristeći minimalističku pozadinu kako bi gledatelj doživio punu snagu njegovog glasa, dok su tranzicije u formi praćenja dinamike pjesme. Uzevši u obzir o kakvom izvođaču se radi, sve ostalo bilo bi suvišno”, smatra je redatelj spota Dinko Pasini.

Mario Huljev se pjevanjem, skladanjem i pisanjem pjesama bavi petnaestak godina, a vjerojatno je trenutno najbolji muški vokal u Hrvatskoj. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri možemo naići na njegovu suradnju i zajedničke nastupe sa velikanima hrvatske glazbe poput Vanne i Tonyja Cetinskog. Ono što je najzanimljivije u njegovoj dugogodišnjoj karijeri Maria je veliki raspon glazbenih žanrova u kojima je sudjelovao. I to ne samo vokalno, već i kao autor tekstova. A tu možemo naići na pop/rock, vokal/house, downbeat pop, etno, drum&bass, funk/rock… Više o Mariju doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Mario Huljev – Nepogrešivo točno

Tagged