manntra / rockmark zagreb 2019

Manntra u Rockmarku akustično izvela pjesme s novog albuma “Oyka”

Manntra je prvi put nakon objave albuma “Oyka” svoje pjesme odsvirala akustično, i to ovaj petak, 4. listopada 2019. godine u Glazbenoj knjižari Rockmark. Iako bend vrlo rijetko svoje pjesme izvodi u toj varijanti, svirka u Rockmarku bila je posebna i intimna. Odsvirali su šest pjesama i pokazali da uživo zvuče fantastično. Pjesme “Mornar”, “Kiša”, “Meridian” i “Yelena” publika je pjevala s njima, a posebno oduševljenje bilo je kada su svirali “In the shadows”, pjesmu koju je Manntra ove godine, uz fenomenalan scenski nastup, izvela na Dori i osvojila odlično četvrto mjesto.

“Ovo je tek drugi put da smo se okušali akustičnoj izvedbi naših pjesma u javnosti. Ljudi uvijek dobro reagiraju, možda bismo trebali razmišljati i o nekoj akustičnoj turneji. Prostor je bio ispunjen iskrenim fanovima koji prate rad benda godinama. Vjerujem da ćemo to sigurno još koji put ponoviti prilikom izdavanja nekih idućih albuma”, rekao je Marko Matijević Sekul iz Manntre.

Druženje i potpisivanje albuma u Rockmarku uvod je u veliki koncert u Domu sportova 22. studenoga 2019. godine, kada će Manntra nastupiti u sklopu Pozitivnog koncerta, nakon čega kreću na veliku turneju po Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -