manntra - morana | 2023.

Manntra predstavlja novi singl “Morana“ kojim najavljuje i novi album “War of the Heathen”

“Morana” je prvi singl s novog albuma grupe Manntra koji će se zvati “War of the Heathens”, a koji bi trebao izaći krajem rujna 2023. godine. A što se tiče ovog novog singla, točnije njegovog naziva, “Morana” je božica smrti i podzemlja, ali i proljeća i novog početka. “Kažu da Morana nosi tamno lice smrti te izgleda kao stara čudovišna baka tokom zime. No, u proljeće se pretvori u prekrasnu mladu djevojku koja osvoji srce svih koji dođu u doticaj s njom”, rekao je Marko Matijević Sekul.


Morana je tako simbolično kroz naše staro slavensko vjerovanje utjelovljavala ciklus života i pristupa kakvog imamo prema njemu. A naša pjesma Morana izlazi u proljeće, ovaj put kao mlada prekrasna djevojka koja će započeti novi ciklus koncerta i festivala te promocije novog albuma kojem se jako radujemo”, poručili su iz Manntre.

Povodom izlaska novog albuma War of the Heathen, bend je odlučio napraviti veliki koncert u Leipzigu. A posebno ih veseli što je koncert koji je najavljen za više od šest mjeseci već gotovo rasprodan. “Na tom koncertu u Leipzigu ćemo predstaviti naš novi materijal. Ali ćemo i započeti jedan novi ciklus turneja s kojom ćemo posjetiti nekoliko Europskih država. Na popisu su za sada Njemačka, Austrija, Švicarska, Poljska, Češka i Belgija. A lista raste iz dana u dan”, za kraj su rekli iz benda. A sve što vas zanima vezano za bendu Manntra doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO SPOT: Manntra – Morana

Tagged