mangroove - dobar plan - 2022.

Mangroove se bacio na nove stvari i kao rezultat toga dobili smo jako “Dobar plan”

Mangroove već neko vrijeme radi nove stvari i kao rezultat toga dobili smo jako “Dobar plan”. U svom prepoznatljivom stilu nova pjesma je kombinacija modernog klupskog plesnog zvuka, sanjivog vokala i retro sintisajzera. Glazbu potpisuje dobro uhodani dvojac Veverec – Starešinić, tekst Željka Veverec dok je aranžman zajednička igra Mangroovea. A njega čine Silvio Bočić na bubnjevima, Toni Strešinić na sintisajzerima i Željka Veverec na vokalu. Tu je i Leo Beslać, a producentsku palicu i dalje drži dugogodišnji suradnik Mangroovea Zvonimir Dus Dusper.

“Pjesma je opet ljubavna. Nekako se ne mogu odmaknuti od te snažne sile svemira, očito i ne pokušavam. Ona je ljubavna kroz malu priču o nekim tihim ljudima i stvarima u našem životu koje su zapravo najglasnije. Ovo je pjesma na koju plešeš prije izlaska. Ona tiho, meko i sanjivo ipak pokreće one najmanje košćice u tijelu”, rekla je Željka Veverec, znana i kao Je Veux.


Pjesmu “Dobar plan” prati i pitoreskni video spot

“Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama u okolici Ozlja i Gorskog kotara gdje nas vrijeme stvarno nije mazilo. Bilo je tu smrzavanja na snijegu i vjetru, ali opet i prekrasnih krajolika na suncu. Dio smo snimili i u Zagrebu, a sve pod budnim okom Sanje Šantak i Davida Peroš Bonnota, koji su i ovoga puta bili zaduženi za cijeli spot”, dodala je Željka.

“Ovo nam je već peti zajednički spot tako da smo svi zajedno dobro uigrana ekipa. Naravno da uvijek postoje neke okolnosti i situacije koje ne možemo predvidjeti ni kontrolirati pa tako niti vrijeme ili neke prirodne nepogode. Na snimanju je svakako bilo zabavno, dinamično i uzbudljivo. U jednom trenu izgledalo je čak da će se naš Dobar plan izjaloviti, kako to često i bude u životu. Ali evo nas. Mangroove ipak ima Dobar plan!”, rekla je Željka Veverec. Više o ovom funky bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Mangroove – Dobar plan

Tagged