mangroove & pocket palma - voli me - 2020

Mangroove & pocket palma vole se javno – poslušajte njihovu vruću novu suradnju “Voli me”

Ovog proljeća Mangroove & pocket palma zovu vas na ples i dijele ljubav, a to je na kraju, sve što nam treba. Tako je i nastala njihova vruća nova suradnja “Voli me” koja je pun pogodak.

“Pjesma Voli me nastala je još negdje u proljeće 2019.godine no tražili smo pravi tajming i pravi muški vokal za ovu suradnju i tako su se posložile stvari da smo upoznali Pocket Palmu koju čine Anja i Luka sa svojim odličnim retro stvarima i vlastitim zvukom i onda se posložilo da bi nam Luka baš super legao kao taj muški vokal koji smo tražili”, otkrila je Željka Veverec kako je do svega došlo.

Zvuk novog hit singla objedinjuje najbolje od Mangroovea i pocket palme: “Pjesma je plesna i priziva 80-te, ali rekla bih na neki naš Mangroove način, a Luka je tu dao naravno svojim vokalom jednu novu priču i novu energiju.”

“Suradnja s Mangrooveom se rodila prije nekoliko mjeseci i krenula je jako prirodno. Željka i Toni su jedni od najugodnijih ljudi koje smo na sceni upoznali, tako da je ova slatka pjesma bila super medij za zbližavanje. Željkin i moj glas divno djeluju skupa u ovoj retro dance baladi i jedva čekamo da svi čuju!”, oduševljenje suradnjom ne skriva ni Luka.

“Htjeli smo da kao i stvar bude opušten, neopterećujuć i razigran. Svi smo se našli u jednom gradskom pothodniku u kasne noćne sate i plesali uz stvar, što je znalo biti baš smiješno osobito kad bi nas prekinuli slučajni prolaznici. Luka i ja smo se na trenutke i smrzavali, ali sve smo to super podnijeli uz odličnu ekipu”, dodaje Željka.

Spot za pjesmu Voli me radili su Sanja Šantak i David Peros Bonnot.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -