maja posavec / 2022.

Maja Posavec odgađa promociju novog LP-a “Bye, bye Saturn” za lipanj 2022. godine

Maja Posavec odgađa koncertnu promociju svog novog LP-a koja se trebala održati u Laubi u nedjelju, 30. siječnja 2022. godine. Maja je donijela takvu odluku obzirom na mjere Stožera civilne zaštite i trenutačnu epidemiološku situaciju. A kako bi se izbjegle daljnje odgode, koncert će biti premješten na novi datum i održat će se u nedjelju, 12. lipnja. Promocija će se održati u Laubi, no, ovoga puta u njezinom dvorištu.


Koncerna promocija Majinog LP-a Bye, bye Saturn održati će se u sklopu festivala ženskog stvaralaštva Femme nouvelle. Dodajmo da će kupljene ulaznice za ovaj koncert vrijediti za cijeli festival. Ukoliko vam novi termin koncerta ne odgovara, možete ostvariti povrat novca preko Entrio platforme, bilo online ili na jednom od Entrio prodajnih mjesta sve do utorka, 1. veljače 2022. godine.

Maja Posavec rođena je u Đakovu 16. svibnja 1983. godine i hrvatska je kazališna, filmska i televizijska glumica i glazbenica. Maja ima sestru koja je također pjevačica – Zrinka Posavec. Studij glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu upisala je 2005. godine. U kazalištu je debitirala ulogom u Baladama Petrice Kerempuha Miroslava Krleže u režiji Darka Rundeka i Rade Šerbedžije, a za koju dobiva nagradu Zlatni smijeh na Danima satire. Vrlo često glumi u produkcijama Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Kazališta Ulysses. Od 2011. godine postaje stalna članica ansambla Satiričkog kazališta Kerempuh. Više o Maji doznajte na stranicama Wikipedije ili je možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video: Maja Posavec – Bye Bye Saturn

Tagged