m.o.r.t. / 2020.

M.O.R.T. predstavlja novu pjesmu i spot “Good song about good stuff…”

Povodom Dana planete Zemlje sinjska rock punk blues grupa M.O.R.T. predstavila je videospot za novi singl “Good song about good stuff happening just around the corner”. Singl se nalazi na prvom engleskom albumu M.O.R.T.-a naziva “Standing Runningman”, objavljenog u rujnu 2019. godine.

“Otvorimo oči, budimo svjesni i opažajmo, nije baš sve što nam se servira i nudi baš uvijek i najbolje za naše najveće dobro i integritet naših duša. Jer da jest ljudska povijest bi bila prepuna ljubavi i cvijeća, a ne groblja i ratova. Volite se ljudožderi rek’o bi pokojni Toma Bebić. Pjesma je mali poklon benda M.O.R.T. planeti Zemlji za njen rođendan. Draga Majko, izdrži!”, objavio je bend povodom premijere singla.

“Par dana prije unaprijed dogovorenog tajnog nastupa u Skateboard klubu Kolo u Domu mladih u Splitu 11. siječnja 2020. javio nam se Rino Barbir koji nam je već snimao spot za Olovne vojnike. Sve se izorganiziralo u jedan dan, dovukli smo opremu, skejteri su već tu bili, scenarij se radio na licu mjesta, pjesmu smo odabrali dan prije. Bila je nabrijana atmosfera, scenografija se mijenjala brzinom munje, publika je pristizala nasumično, nabrijavajući se za koncert te večeri. I onda je odjednom bilo gotovo, to je to, dovoljno kadrova. A mi se tek zagrijali”, prepričali su članovi benda.

Good song about good stuff happening just around the corner je jedna od najkraćih pjesama benda, ali sa najdužim nazivom, a kao brza i žestoka našla je jednako brz i žestok spot. Više bendu M.O.R.T. doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi mort-bend.com.

Video: M.O.R.T. – Good song about good stuff happening just around the corner

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

2 thoughts on “M.O.R.T. predstavlja novu pjesmu i spot “Good song about good stuff…”

Comments are closed.