lucky day - ja sam tvoj - 2020

Lucky Day predstavlja svoju novu veselu i melodičnu pjesmu “Ja sam tvoj”

Zagrebački sastav Lucky Day predstavlja novi singl “Ja sam tvoj” – veselu i melodičnu pjesmu punu mladenačkog duha te teksta koji na zanimljiv način opisuje odnose žena i muškaraca.

Pjesmu prati duhovit i zaigran videospot u režiji Igora Pilepića, a singlom “Ja sam tvoj” Lucky Day najavljuje debitantski album s autorskim pjesmama, čija se objava očekuje idućeg proljeća.

Autori glazbe su Igor Flajhar i Silvije Žigulić, tekst potpisuje Igor Flajhar, aranžman je napravio Davor Keranović, miks i mastering Davor Keranović i David Duvnjak.

“Pjesma govori o povremenoj muškoj situaciji kada se nalazi u vezi. Kada mu baš stvari i ne idu najbolje u životu, njegova bolja polovica je uvijek tu za njega, međutim kada mu stvari idu odlično – bolja polovica zna biti sumnjičava, želi ga spustiti na zemlju, zbog vlastitih nesigurnosti, a istini na volju, nema u što sumnjati. A onda slijedi uvjeravanje – Ja sam tvoj!”, rekao je glazbeni producent Davor Keranović.

O bendu Lucky day

Lucky Day je svoje djelovanje započeo 2013. godine, a prve javne nastupe su održali 2014. Na koncertima su izvodili cover repertoar svih najvećih domaćih i regionalnih hitova te su vrlo brzo postali prava klupska atrakcija.

Specijalizirane večeri Svi marš na ples! postaju sinonim za Lucky Day, a grupa gradi svoje ime na svim mjestima gdje je publika željna najbolje domaće glazbe. S godinama nastaju i brojne autorske pjesme, koje će biti objavljene na debitantskom albumu.

Pjesme su obojane pop rock zvukom, s primjesama drugih žanrova – od etna do reggea. Od većih nastupa svakako treba izdvojiti koncerte s bendovima Hladno pivo i Opća opasnost, kojima su svirali kao predgrupa.

Od samog početka, bend svira u istoj postavi: bubnjevi / vokal: Marijo Jakopović – Brko, bas / vokal: Igor Flajhar – Giga, klavijature / vokal: Silvio Žigulić – Silvanno, gitara / vokal: Saša Cindrić – Sale i vokal: Dave Hacienda.

LUCKY DAY – Ja sam tvoj

Ključne riječi (tagovi): - - - - -