lucky day - spavaj, željo moja - 2020

Lucky Day predstavlja autorski singl i video spot Spavaj, željo moja

Zagrebački sastav “Lucky Day” objavljuje autorski singl i video spot “Spavaj, željo moja”. Glazbu, tekst i aranžman moćne pop rock balade o neuzvraćenoj ljubavi potpisuje Davor Keranović, pjesmu su snimili članovi grupe Lucky Day, prateće vokale je otpjevala Emina Arapović, a za glazbenu produkciju su zaslužani Krešimir Jukić i Davor Keranović.

Videospot “Spavaj, željo moja” prikazuje članove Lucky Daya u sviračkom zanosu, premijerno je prikazan u emisiji PopRock.hr na HRT-u, a snimljen je pod redateljskom palicom Tvrtka aka Vidokka.

Spavaj, željo moja je jedna od onih pjesama koje se dogode brzo, gotovo trenutno – kanaliziranjem. Jednostavno izađu kroz autora bez velikih razmišljanja. Nenamjerno, tekst je ispao dvosmislen – s jedne strane govori o želji kao pojmu i razočaranju što nije realizirana; s druge o želji prema nekome u ljubavnom smislu, što opet nije završilo željenim rezultatom”, rekao je Davor Keranović.

O bendu Lucky Day

Lucky Day je svoje djelovanje započeo 2013. godine, a prve javne nastupe su održali 2014. Na koncertima su izvodili cover repertoar svih najvećih domaćih i regionalnih hitova te su vrlo brzo postali prava klupska atrakcija.

Specijalizirane večeri Svi marš na ples! postaju sinonim za Lucky Day, a grupa gradi svoje ime na svim mjestima gdje je publika željna najbolje domaće glazbe. S godinama nastaju i brojne autorske pjesme, koje je Lucky Day finalizirao, a jedna od njih je Samo si ti znala sve, koju predstavlja publici.

Pjesme su obojane pop rock zvukom, s primjesama drugih žanrova – od etna do reggea. Od većih nastupa svakako treba izdvojiti koncerte s bendovima Hladno pivo i Opća opasnost, kojima su svirali kao predgrupa.

Od samog početka, bend svira u istoj postavi: Marijo Jakopović Brko (bubnjevi / vokal), Igor Flajhar Giga (bas / vokal), Silvio Žigulić Silvanno (klavijature / vokal), Saša Cindrić Sale (gitara / vokal) i Dave Hacienda (vokal).

Lucky Day – Spavaj, željo moja

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -