lucija šerbedžija - vodi me - 2021.

Lucija Šerbedžija autorskom pjesmom “Vodi me” najavljuje novo poglavlje u karijeri

Lucija Šerbedžija, slavna hrvatska glumica i pjevačica, osebujnim vokalom naglašava senzibilitet svoje autorske pjesme “Vodi me”. Ujedno ovom pjesmom otvara novu stranicu svog velikog umjetničkog stvaralaštva, a ono je nadogradnja na njezinu dosadašnju vrlo uspješnu glumačku karijeru.


Pjesma Vodi me prva je s novog albuma kojeg će krasiti autobiografski tekstovi. Oni su vrlo emotivni i senzibilni, a sastavni su dio glazbe čistih melodijskih dionica koje, kroz donekle eksperimentalne forme aranžerskog i produkcijskog pristupa, pomiču percepciju klasičnog pop i rock izričaja.

“Pjesma Vodi me, tj. riječi za pjesmu, nastale su kao refleks moje potrebe za bijegom iz ove stresne i neurotične svakodnevice koju živimo. A pojavio se i nekakav unutarnji poriv ka toplijem, ljubavnijem i mirnijem stanju”, rekla je o pjesmi Lucija Šerbedžija. Ona je za nju napisala tekst, dok glazbu potpisuje Branko Markota. Aranžmane su napravili Branko Markota i Zvonimir Dusper Dus, koji je ujedno i glazbeni producent.

Pjesmu prati i video spot kojeg je režirao Danilo Šerbedžija. “Budući da je pjesma dosta filmična, htjeli smo naglasiti atmosferu i neki unutrašnji osjećaj, a ne samo pratiti fabulu pjesme”, rekao je Danilo. Više o Luciji Šerbedžiji i njezinoj bogatoj glumačkoj karijeri potražite na stranicama Wikipedije.

Video: Lucija Šerbedžija – Vodi me

Tagged