lovro juraga & vjekoslav ključarić | zvijezde pjevaju 2023

Zvijezde pjevaju | Lovro Juraga i Vjekoslav Ključarić pobjednici 12. sezone ovog glazbenog showa!

Završila je 12. sezona TV showa “Zvijezde pjevaju”, a pobjedinci ove sezone su Lovro Juraga i Vjekoslav Ključarić! A oni su u finalnoj emisiji koja se prikazivala u subotu, 6. svibnja 2023. godine, bili su bolji od Lucije Šerbedžije i Ivanke Mazurkijević te Davora Jurkotića i Gine Damjanović. Dodajmo da je kao i do sada izvedbe ocjenjivao stručni žiri u sastavu Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

No, ove godine njihova uloga u finalnoj emisiji ipak nije bila toliko bitna kao u ranijim emisijama. Naime, pobjednika emisije Zvijezde pjevaju 2023 birali su isključivo gledatelji. I spomenimo da je u prvom dijelu emisije, dok su još tri para ostala u igri, otpjevan i jedan novitet – uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi su izveli i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život…

“Meni je ovo bilo jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Predivni ljudi, predivno sve, predivni band, predivni Duško Ćurlić i Barbara Kolar! Još jednom – predivno iskustvo!”, rekao je razdragani Lovro Juraga nakon pobjede na ovom prestižnom glazbenom televizijskom showu. A njegov mentor Vjekoslav Ključarić – Vjeko je dodao: “Lud feeling, ne znam što bih rekao. Da nije ovako dobra ekipa… Kad padnemo, međusobno se dižemo. Suludo, pamtit ću ovaj show.” Dodajmo da je ove, 2023. godine, Zvijezde pjevaju organizirala Hrvatska televizija. Sve o ovoj glazbenoj emisiji doznajte na mrežnim stranicama HRT-a na adresi hrt.hr/zvijezde-pjevaju. A sve što vas dodatno zanima vezano za Lovru, to možete doznati putem njegovog Instagram profila.

VIDEO: Lovro Juraga i Vjekoslav Ključarić – Lovrinac | Zvijezde pjevaju

Tagged