ljubavnici - ne zaboravi me - 2020

Ljubavnici svojem velikom hitu dali novo ruho! Za sve je kriv glazbenik iz BiH!

Ljubavnici ovo ljeto žare i pale svojim hitom “Ne zaboravi me”! Nakon što su osvojili trending na YouTubeu, dečki su poharali top ljestvice, a njihov video spot na YouTubeu pregledan je gotovo 600 tisuća puta. Dečki su došli na ideju da u suradnji s platformom Balkan Covers naprave i remix svoje pjesme, no odlučili su taj zadatak dati svojim obožavateljima pa su tako natječaj objavili na društvenim mrežama, a onda su počeli pristizati remixevi iz cijele regije.

Ljubavnici su najbolji remix odlučili nagraditi tako što će biti njihov službeni, pa su se tako brojni glazbenici ozbiljno potrudili. Pristiglo je dvadesetak prijedloga, no najbolja nova verzija stigla je čak iz Tuzle.

Ne zaboravi me tako ima novo ruho za koje je zaslužan Muhamed Murselović iz susjedne nam BiH, koji je veliki fan grupe Ljubavnici pa ovaj uspjeh smatra najvažnijim u svojoj dosadašnjoj glazbenoj karijeri.

“Obradom glazbe bavim se u slobodno vrijeme, a sve je krenulo prije nekih trinaest godina kada sam krenuo s prvim obradama. Za ovu pjesmu sam potrošio oko deset sati i zbilja sam želio da bude sjajna. Ne mogu opisati osjećaj što je moja obrada najbolja. Velika je čast napraviti remix bendu koji je sve popularniji u regiji”, rekao je Muhamed koji je oduševio i Marija Regelju, pjevača Ljubavnika, koji je napisao glazbu i tekst za ovu pjesmu.

“Nama je drago da smo našu publiku uvukli u ovu priču. Uvijek stavljamo naglasak na interakciju s publikom. Nama je važno što oni misle i žele, ali i kojim nas očima gledaju. Ovo je zapravo bio mali talent show u kojem smo tražili najbolji remix i drago mi je da je prva sezona ovog projekta zaživjela regionalno”, rekao je Mario Regelja koji ovih dana s dečkima nastupa diljem Lijepe naše.


  • foto: Matija Škalić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -