lika kolorado - slušaj ovdje - 2022. - foto: hrvoje baudoin

Lika Kolorado predstavlja prvi live spot koji je snimila publika za pjesmu “Slušaj ovdje”

Jedan od najperspektivnijih regionalnih benova, zagrebački bend Lika Kolorado, objavljuje videospot za pjesmu “Slušaj ovdje”. Singl je skinut s njihova hvaljenog drugog albuma “Kontura” koji je izašao u izdanju Classic Recordsa. Spot je vrlo specifičan, jer ga je u potpunosti snimila njihova vjerna publika tijekom koncerta u zagrebačkom KSET-u.


“Spot nam je pao na pamet sjetivši se da na svakom našem koncertu, htio ne htio, a osobito ako ne to ne želiš, netko snima mobitelom. Osobno me uvijek frka da ne ostane trag kako falšam negdje. No, pala nam je ideja na pamet, negdje na nekom putovanju od grada do grada s koncerta na koncert, da bi bilo fora od tih snimki napraviti spot. Gotovo sam na koncertu zaboravio zamoliti publiku da snima, kada je ta pjesma došla na red. Pavle me podsjetio… Vrlo dragi ljudi i veliki broj istih poslali su nam snimke. Skupio sam ih sve na hrpu i bacio se na prvi live spot snimljen publikom ikad. Dobro, koliko znam, možda ih ima ohoho, ali barem prvi naš”, rekao je Filip Riđički, frontmen benda Lika Kolorado.

Album “Kontura” objavljen je dvije godine nakon prvijenca “Smiješ zaurlat”

On je objavljen 2018. godine i on je Liku Kolorado pozicionirao među najperspektivnije bendove u regiji. Na albumu su se istaknule i druge uspješnice kao što su pjesme Gospođa, Spasoje i Kuća. A što se tiče novog singla, dodajmo da je za glazbu i ovaj put bio odgovoran Vanja Senčar.

“Nove su pjesme drugačijeg zvuka i kompleksnijih aranžmana. Malo si dopuštamo biti nježniji i otvoreniji novim iskustvima i zvukovima. Nemamo konkretan plan u glavi kada bi nove pjesme mogle izlaziti, ali smo sigurni da će koja biti svirana na koncertima ovog proljeća/ljeta, koje već dogovaramo, te ćemo datume staviti na društvene mreže čim ih sredimo. Hvala što ste uz nas”, dodao je Filip. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Lika Kolorado – Slušaj ovdje

Tagged