lidija bačić lille - lubenica - 2019.

Lidija Bačić i Miki Solus s hitom “Lubenica” donose pravo ljetno osvježenje

Ovog puta u duetu s Miki Solusom, atraktivna Lidija Bačić – Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! Lubenica je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje! Autori teksta su Fayo i Miki Solus, koji je ujedno zaslužan i za aranžman, dok je miks radio Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Novalji, a radila ga je ekipa Neo Visuals.

“Bio je to prekrasan dan s puno zabave i smijeha. Bilo je tu kupanja, nogometa, auti, džipova, lubenica, jet ski-ja, plesa… Drago mi je da sam napravila jednu ljetnu pjesmu i vjerujem da će se ljudi osjećati lubeničasto i s veseljem je pjevušiti”, rekla je Lille.


“Cijeli život mlatim te lubenice i bilo je vrijeme da ih opjevam. Lille repa bolje nego Jay-Z, a i provozala me u starom džipu iz Bombaya pa je ovo bilo jedno zaista zabavno iskustvo. Vozio sam jet-ski, spustio se niz tobogan i pucao po golu ala Roberto Carlos u onoj famoznoj nogometnoj reklami u kavezu. Uživajte u pjesmi i zalubenite se ovo ljeto. Ne sumnjamo kako će Lubenica osvježiti i obilježiti ovo ljeto”, rekao je Miki Solus.

Lidija Bačić je pjevačica, glumica i model. Svoju karijeru započela je 2005. godine nakon što je završila kao viceprvak druge sezone Hrvatskog idola. Višestruko je nagrađivana na festivalima kao “najbolji vokal” širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Kao izvođač pojavila se više puta na Dori – natjecanju hrvatske pjesme za Eurosong. Do sad je objavila pet studijskih albuma, a kako sama tvrdi, jedna je od najtraženijih i najatraktivnijih hrvatskih pjevačica. Više o Lidij doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Lidija Bačić Lille ft. Miki Solus – Lubenica

Tagged