lea mijatović 2020

Lea Mijatović ponosno predstavila svoj prvi solo album “Sva moja lica”

Prije tri godine Lea Mijatović odlučila je okrenuti novu stranicu u glazbenoj karijeri i krenula je za ostvarivanjem svog sna. Željela je svoj solo album. Njezinu karizmu i izuzetan vokal prepoznao je odličan glazbeni producent Igor Ivanović koji je Lei ponudio suradnju i uzeo ju pod svoje okrilje.

Krenula je borba za mjesto pod glazbenim suncem, a Lea, njezina diskografska kuća Menart i svi oko nje imali su veliko povjerenje u nju i dali su joj vjetar u leđa.

Na današnji dan, prije točno 3 godine, Lea je predstavila svoj prvi solo singl, pjesmu Ti me jedini znaš i priča je krenula. Uslijedila je pjesma Ljubi me, zatim Između oprosta i kajanja. S tom je pjesmom 2018. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu. Uoči svog vjenčanja, Lea je izdala izuzetno emotivnu pop baladu Sanjam te koju je posvetila svom budućem suprugu.

Vremena za predah nije bilo pa je Lea sa splitskim kolegom Elvisom Sršenom Noom snimila duet Pogled kao plamen koji je ponovno oduševio žiri Zagrebačkog festivala te su se njih dvoje 2019. godine s tom pjesmom predstavili publici.

S pjesmom Tebi pripadam Lea je nastupila na prošlogodišnjoj Dori, a za pjesmu To je ljeto snimila je svoj prvi ljetni spot.

Korak po korak, pjesma po pjesma i velika želja od prije 3 godine postala je stvarnost – prekrasna i odlično raspoložena Lea, svojim je prijateljima i publici predstavila svoj prvi solo album Sva moja lica.

Lea Mijatović - Sva moja lica - 2020

“Sretna sam, ponosna i zahvalna na najljepšem mogućem rođendanskom poklonu. Držim svoj CD prvijenac u rukama! Hvala svima koji su sinoć uz mene slavili, bila je to za jedna predivna glazbena večer uz meni drage ljude, a tek smo počeli 🙂 , rekla je Lea.

Kao rođendansko iznenađenje, na promociji su nastupili polufinalisti Supertalenta, inače učenici iz njezine glazbene škole.

Dirnuta pozitivnom energijom koja ju je okruživala, Lea je uživo sa svojim bendom odsvirala sve pjesme sa svog novog albuma. U publici su bili i brojni poznati glazbenici koji su Lei od početka njezinog solo glazbenog puta davali podršku – Indira, Mia Dimšić, Ana Radišić, Lara Antić (Bang Bang), Kim Verson, Paola Valić, Sandra i Branimir Mihaljević samo su neki od kolega koji su bili na sinoćnoj promociji albuma.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -