lea dekleva & chord company - na slobodi | ulica ilica zagreb | 2023.

Lea Dekleva predstavlja spot za pjesmu “Na slobodi” koji je snimljen na ulicama Zagreba

Kantautorica Lea Dekleva predstavlja video spot za pjesmu “Na slobodi”! Lea za ovu pjesmu potpisuje glazbu i stihove, a podsjetimo, s njom je u ožujku 2023. godine nastupila na 70. Zagrebačkom festivalu. A kao što se može iščitati iz naziva, glavni motiv ove pjesme je sloboda… Pjesma Na slobodi je suradnja s vokalno glazbenim sastavom Chord Company. A kako kaže Dekleva: “Suradnju je donijela sama pjesma. Iziskivala je višeglasje i čula sam je kao svojevrsni razgovor o životu, ljubavi…”


“Život donese taj neki taj dan, neki trenutak kada imaš potrebu nešto reći… I onda izađe pjesma. Naslov se nametnuo nakon sto je završen aranžman i mislim da odgovara glazbi, tekstu i atmosferi pjesme. Biti na slobodi, oslobođen od svega što nas smeta, guši i sputava je vjerojatno nešto čemu svaki čovjek teži”, rekla je Lea Dekleva.

Dodajmo, prateći spot za pjesmu Na slobodi potpisuje Hrvoje Banić iz MiB produkcije. A kako je proteklo snimanje ispričala je Lea: “Jedno novo i lijepo poznanstvo s Chord Company ostaje zapisano na audio, a sada i video obliku. I to kao trag jednog dragocjenog momenta u vremenu. Spot je onakav kakvi mi sami jesmo. Svakodnevni, jednostavni i bez glamura. Proveli smo lijep dan u Zagrebu kao ulični svirači, što smo na jedno prijepodne i bili, a provozala sam se biciklom i do sunčanog Cmroka sa svojim psom. U vremenima pretrpanim svime vodili smo se onom – manje je više.” A više informacija o Lei doznajte na Wikipediji.

VIDEO SPOT: Lea Dekleva – Na slobodi

Tagged