laurakojapjev - apokalipsa :: 2022.

Laurakojapjeva je nova ženska trap zvijezda koja singlom “Apokalipsa” pomiče predrasude!

Iako danas u modernom trap izričaju većinom dominiraju muški izvođači, laurakojapjeva objavila je novi singl naziva “Apokalipsa”! A njime pokazuje da se ljepši spol itekako može nositi sa trenutnim glazbenim trendovima. Poznato je da danas postoji jako mali broj ženskih izvođača s domaće scene koji se okušao u modernom trap izričaju. No Laura nam govori da za njih u ovom svijetu itekako ima mjesta i publike željne promjena i novih talentiranih imena. Svi će se složiti da je domaća scena željna za novim imenima, posebice ženskog roda.


Singl Apokalipsa je odličan uvod i potencijal za jednu veliku i zanimljivu glazbenu priču. Prekriženih prstiju čekamo da se možda napokon izrodi ženski izvođač dosljedan utjecaju i uspjesima glazbenika susjednih zemalja. I dodajmo, na pjesmi joj je gostovao i mladi glazbenik Matt Shaft, koji ujedno potpisuje i produkciju. Pjesmu je izdala diskografska kuća Heksagon Music, dok je spot za pjesmu snimio i montirao Leo Suhorski.

Mlada trapperica laurakojapjeva svima je već dobro poznata na društvenim mrežama. No, ako već niste njezin fan, reći ćemo da ona na njima objavljuje snimke obrada popularnih pjesama, a sveukupno broji više od 70 tisuća pratitelja! A Vi, ako je već niste zapratili, možete naći na njezinom Instagram ili TikTok profilu.

VIDEO: laurakojapjeva – Apokalipsa

Tagged