kojoti - oprosti što te volim - 2019.

Kojoti predstavljaju spot za pjesmu “Oprosti što te volim” i najavljuju koncert u Tvornici

Nakon hvaljenog četvrtog studijskog albuma “Sve je pod kontrolom?” iz ožujka 2019. godine, s kojim su dokazali da rock nije mrtav, Kojoti predstavljaju novi singl i pripadajući video spot za radio edit verziju pjesme “Oprosti što te volim”. Ono što je naročito zanimljivo je podatak da su glavne uloge ljubavnog para u spotu dobili Pia Vrdoljaki Vili Gobac. Pia je kćer Alena Marina, frontmana Kojota, a Vili sin Davora Gobca, frontmena Psihomodo Popa.


“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo“, rekli su članovi benda o novom singlu i spotu za Oprosti što te volim. Ona im je ujedno i najdraža pjesma na albumu. Ponajviše zbog bolno iskrenog teksta, iza kojega stoji autor i gitarist Kojota Davor Viduka.

Začarani krug ljubavi, ljubomore, strasti i mržnje

“Kako kaže naziv pjesme, ovo je samo vizualna asocijacija na puno mladih pa i starijih parova koji se vole. Kako god da se već vole… Kao da su stalno u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti i mržnje. Teško im je biti zajedno, no ne mogu jedan bez drugog”, poručio je Gonzo o samom ideji novog genijalnog video spota koji vrvi različitim emocijama.

Nakon brojnih festivalskih nastupa ovoga ljeta po Hrvatskoj, BiH i Srbiji (gdje su nastupili pred više od 100.000 posjetitelja na Belgrade Beer festu), pravu veliku promociju aktualnog albuma Sve je pod kontrolom? spremaju petak, 25. listopada 2019. godine u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Poseban gost koncerta bit ćeKandžija!

“Na koncertu će osim Kandžije biti još puno gostiju, ali to neka bude iznenađenje. Bit će spektakl i publika će dobiti porciju od dva sata žestokog rock’n’rolla. Bend koji će svirati prije nas su riječki Turisti, sastav u kojem je glavni autor legendarni Vava iz Laufera“, otkrio nam je Davor Viduka detalje oko same koncertne promocije.

Upravo je spomenuti album rock kritika jednoglasno proglasila daleko najkvalitetnijim albumom u opusu Kojota s čime se slaže i sam bend, dok su rock kritičari ocijenili album kao najbolji rock album godine. Svemu tome u prilog idu i odlične reakcije publike na njihove nove pjesme na koncertima. A sam povratak Kojota na scenu doživljavan je kao najbolji povratak nekog benda u Hrvatskoj. Više o Kojotima doznajte na Wikipediji.

Video: Kojoti – Oprosti što te volim

Tagged