kojoti / oprosti što te volim / 2019

Kojoti predstavljaju spot za “Oprosti što te volim”, najljepšu pjesmu s aktualnog albuma

Nakon hvaljenog četvrtog studijskog albuma Sve je pod kontrolom? iz ožujka ove godine, s kojim su dokazali da rock nije mrtav, grupa Kojoti predstavlja novi singl i pripadajući video spot za radio edit verziju pjesme “Oprosti što te volim”. Ono što je naročito zanimljivo je podatak da su glavne uloge ljubavnog para u spotu dobili Pia Vrdoljak (kćer Alena Marina, frontmana Kojota) i Vili Gobac (sin Davora Gobca, frontmena Psihomodo Popa).

“Ta pjesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem redatelju, a to je oduvijek bio Radislav Jovanov Gonzo“, rekli su članovi benda o novom singlu i spotu za Oprosti što te volim, koji im je ujedno i najdraža pjesma na albumu, ponajviše zbog bolno iskrenog teksta iza kojega stoji autor i gitarist Kojota, Davor Viduka.

“Kako kaže naziv pjesme ovo je samo vizualna asocijacija na puno mladih pa i starijih parova koji se vole, kako se već vole. Kao da su stalno u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti i mržnje. Teško im je bit zajedno, a ne mogu jedan bez drugog”, poručio je Gonzo o samom ideji novog genijalnog video spota koji vrvi različitim emocijama.

Nakon brojnih festivalskih nastupa ovoga ljeta po Hrvatskoj, BiH i Srbiji (gdje su nastupili pred više od 100.000 posjetitelja na Belgrade Beer festu), pravu veliku promociju aktualnog albuma Sve je pod kontrolom?, spremaju 25. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture.

“Na koncertu će osim Kandžije biti još puno gostiju, ali to neka bude iznenađenje. Bit će spektakl i publika će dobiti porciju od dva sata žestokog rock’n’rolla. Bend koji će svirati prije nas su riječki Turisti, sastav u kojem je glavni autor legendarni Vava iz Laufera“, otkrio nam je Davor Viduka detalje oko same koncertne promocije.

Upravo je spomenuti album rock kritika jednoglasno proglasila daleko najkvalitetnijim albumom u opusu Kojota s čime se slaže i sam bend, dok su rock kritičari ocijenili album kao najbolji rock album godine. Svemu tome u prilog idu i odlične reakcije publike na njihove nove pjesme na koncertima, dok je sam povratak Kojota na scenu doživljavan kao najbolji povratak nekog benda u Hrvatskoj.

Kojoti – Oprosti što te volim


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Kojoti predstavljaju spot za “Oprosti što te volim”, najljepšu pjesmu s aktualnog albuma

Comments are closed.