taxi prijevoz | restorani u zagrebu | 2022.

Koji su omiljeni barovi i restorani u Zagrebu okrivaju Uberovi vozači!

Uber je proveo anketu među svojim vozačima-partnerima u Zagrebu kako bi otkrio najpopularnije lokacije među korisnicima, tj. koji su najposjećeniji barovi i restorani u Zagrebu te koju glazbu korisnici preferiraju dok su u vozilima. Rezultati istraživanja pokazuju da korisnici Ubera u Zagrebu aplikaciju najčešće koriste za odlazak u barove, klubove i shopping centre. Kad je riječ o restoranima, najposjećenijima su se pokazali Boban, RougeMarin i Bota-Šare. A najpopularnija mjesta za izlaske s Uberom u Zagrebu su MINT club & more, Club Roko, Vintage Industrial Bar i Bikers Beer Factory.

Što se tiče glazbe koju korisnici preferiraju dok putuju do odredišta, bezvremenski hitovi Olivera i Gibonnija najčešće su glazbene želje koje dobivaju vozači partneri. Što se tiče Uberovih vozača partnera, pop i rock su najpopularniji žanrovi. A među omiljenim pjesmama su Starman Davida Bowieja, Aviciijev Hey Brother i Stairway to Heaven Led Zeppelina.

Osim omiljenih pjesama, vozači su podijelili i svoje najdraže radio postaje. Svaki treći vozač partner sluša Otvoreni. Više od 20% izabralo je Antenu, a Narodni je na trećem mjestu. Vozači također ističu da su zahvaljujući sugestijama korisnika otkrili i zanimljivu novu glazbu. Tu se uključuju domaći izvođači kao što su Domenica, Vojko V, Arsen Dedić i mnogi drugi. Savjetovanje je u vozilima Ubera česta stvar pa tako i korisnici od vozača često traže prijedloge koji su najbolji restorani i barovi u gradu Zagrebu. Više o usluzi prijevoza Uber doznajte na mrežnim stranicama na adresi uber.com. A koje se još tvrtke bave TAXI prijevozom u Zagrebu doznajte ovdje.

VIDEO: Don’t stop till zero | This is just the start | Uber

Tagged