klub xo zagreb :: 2022.

Klub XO – najveselije zagrebačko party mjesto smješteno strogom centru grada

Zagrebačka clubbing scena ima svog novog velikog favorita – klub XO koji se nalazi u strogom centru Grada! Novi prostor za provode otvoren je još u subotu, 2. travnja 2022. godine, u novouređenom prostoru na adresi (Stara) Vlaška 9, odmah uz Europski trg. Što reći drugo osim da ako ste željni dobre zabave i nezaboravnog provoda s društvom, posjetite novi klub u centru grada – XO Club Zagreb!


Ono što ovaj klub čini drugačijim od ostalih je glazba koja se bazira na najvećim hitovima domaće glazbene scene, ali i hitovima s regionalnog područja. Također, jedna od specifikacija kluba je i bogata ponuda pića. A ona se sastoji od kvalitetnih domaćih vina i pjenušaca, vrhunskih vodki, viskija, rumova, ginova i najboljih francuskih šampanjaca.

Klub XO je jedan od najbolje uređenih u Zagrebu

Uređenje interijera, u kojemu prevladavaju moderno ruho u crvenoj boji i neonska svjetla, potpisuje dizajnerica interijera Klaudija Zubčić. Pozornost u klubu posebno oduzima atraktivan crni mramorni šank koji je dugačak čak 22 metra. A tu su i četiri zlatna lustera koja se mogu opisati kao “čelo” kluba. Kapacitetom za 450 ljudi, ovaj klub XO Zagreb podsjeća na najpopularnije klubove svjetskih metropola.

Novo zagrebačko it mjesto za dobru zabavu nikoga neće ostaviti ravnodušnim te će se nesumnjivo svatko poželjeti vratiti po novu dozu zabave svakog vikenda. Dodajmo da je XO klub otvoren samo petkom i subotom. No, u planu su i povremeni specijalni eventi koji će se održavati unaprijed određenim danima. Zato budite u tijeku i pratite raspored događanja na klupskom Instagram profilu.

Tagged