klub sax - dražen turina šajeta - 2019.

Klub Sax! za siječanj 2020. najavljuje Cooganje, Žensku priču, jazz, Šajetu…

Nakon odlične proslave Nove godine, za koju se tražila karta više, klub Sax! spreman je za nove koncertne doživljaje. Tako tijekom siječnja 2020. godine posjetitelje očekuje ništa manje zanimljiv provod u ovom kultnom zagrebačkom klubu.

Standardni programi kao što su #Cooganje, Novi hrvatski jazz, Ženska priča i stand-up komičari okupljeni pod imenom Lajnap nadopunjeni su raznim koncertima, među kojima je i onaj popularne grupe Šajeta. Program počinje već ovoga petka, 3. siječnja 2020. godine, a prvi bend koji u Saxu nastupa u 2020. godini je “Živa legenda” i to u sklopu programa #Cooganje. Osim njih, ovoga mjeseca će #Cooganje upriličiti Mačci, VIS Breskvice i Retrodukcija.


Prošloga mjeseca zagrebačka publika imala je prilike vidjeti Istrijana Alena Vitasovića, a sada će se na pozornicu popeti još jedni Istrijani, pripadnici Ča-vala – grupa Šajeta! Na zadnjem nastupu u Saxu priredili su pravu feštu u trajanju od čak tri sata. Pretpostavljamo da ni ovoga puta situacija neće biti drugačija.

Ljetno kino će u klub Sax donijeti “dašak vruće i ljetne atmosfere”

Prije dva mjeseca bend Ljetno kino proslavilo je u Saxu deset godina benda, a istu veselicu ponovit će 18. siječnja. Max, Vlade i Buki napravit će sve što je u njihovoj moći da publika zaboravi na brige i uživa do kasnih večernjih sati. Za one željne nešto žešće glazbe tu je Citizen Dick – MTV Unplugged grunge tribute, ali i Foo Fighters tribute.

Za ljubitelje mirnijih nota dolazi indie rock duo iz Pančeva – Buč Kesidi, kao i Stray Dogg, bend koji se nakon tri godine vraća u Sax. Tu je i Bebe Na Vole, ime iza kojeg stoji Adam Semijalac, odličan blues vokal i gitarist. I u novom desetljeću klub Sax! garantira odličnu zabavu i najluđe provode za svoje posjetitelje. Zato dođite i posvjedočite, a prije toga provjerite što je na rasporedu na mrežnim stranicama na adresi sax-zg.hr.

Tagged