terasa - klub aquarius - jarun zagreb - 2021.

Klub Aquarius objavljuje da je terasa kluba otvorena i spremna za koncerte

Klub Aquarius na zagrebačkom moru Jarun ponovo radi! Terasa kluba otvorena je i spremna za tople noći i ljetne koncerte! Nakon Sare Renar i Tamare Obrovac Transhistria quarteta, sa suncem iza leđa zasvirat će svježi Porinovci Alejuandro Buendija i grupa Pavel.

Zagrebački klub Aquarius spremno je dočekao početak novog, dugog i toplog zagrebačkog ljeta. Spremno je dočekao ljetno popuštanje epidemioloških mjera koje nam je u grad vratilo optimizam, koncerte, ali i dobar, stari noćni život. Tijekom dana, terasa Aquarius cluba pruža hlad i osvježenje. A kako se bliže večernji sati, polako se pretvara u predivan koncertni prostor s kojeg imamo pogled na zalazak sunca, a kasnije i na mjesečev odsjaj u jezeru Jarun. Glazba, tople večeri i vruća romantika.


Postavši dio akcije Jer svirati se mora, klub Aquarius najavio je kako se ovoga ljeta namjerava pozicionirati kao jedan od bitnijih, ali i ljepših koncertnih punktova u Zagrebu. A njegov koncertni val pokrenula je kantautorica Sara Renar kada je promovirala posljednji album Šuti i pjevaj. A sve novosti iz Aquariusa pratite na njihovom Instagram profilu.

Nakon Sare, klub Aquarius će ugostiti našu istinsku jazz divu i umjetnicu Tamaru Obrovac

Ona će nas povesti na magično putovanje glazbom u četvrtak, 24. lipnja 2021. godine. Uz Tamaru te će večeri svirati Kruno Levačić, Žiga Golob i Uroš Rakovec – njih četvero okupljeni su pod nazivom Transhistria quartet. Maestralno sviranje, predivan Tamarin glas, humor, spontanost i snažna komunikacija, ono je što nam Transhistria quartet ima u planu predstaviti.

Početak događanja zakazan je za 20 sati kada će se otvoriti vrata kluba. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio. Više o jazz glazbenici Tamari Obrovac doznajte na mrežnim stranicama tamaraobrovac.com/hr.

U petak, 25. lipnja, ne propustite koncert Alejuandra Buendije & Sinova!

Svježi dobitnici nagrade Porin u klub Aquarius stižu kako bi i zagrebačkoj publici predstavili hvaljeni album Škrinja. Isti onaj za koji su osvojili spomenutu nagradu u kategoriji najboljeg hip-hop albuma. U istoj kategoriji, Škrinja je osvojila i nagradu Rock&Off. Iza Alejandra Buendije stoji legendarni Saša Antić iz još legendarnijeg benda TBF.

Tako će Zagreb napokon moći čuti Dešperada, Čepić, Gang bang 2020, Kornjača i ostale bisere izvučene iz Buendijine Škrinje. Na koncertu se očekuju i gosti iznenađenja. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio. Prvih 50 najbržih fanova ulaznicu će kupiti po 90 kuna. Redovna cijena ulaznica je 100, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna.

Koncerte u srpnju otvorit će grupa Pavel koja u klub Aquarius stiže u petak, 2. srpnja

Pavel dolazi na zagrebačko more na krilima albuma Ennui koji je nedavno osvojio ukupno tri Porina. I to onaj za najbolji pop album, za naslovnicu albuma te za najbolju vokalnu suradnju Ne daj na nas u duetu s Tedijem Spalatom. Ulaznice za koncert grupe Pavel mogu se nabaviti putem sustava Eventim. Prvih 50 kupaca ulaznicu će moći dobiti po cijeni od 90 kuna. Redovna cijena ulaznice je 100, a ako ih ostane, na dan koncerta cijena će im biti 120 kuna.

Pavel je omiljena grupa zagrebačke publike. A povodom nadolazećeg koncerta Aljoša Šerić je poručio: “Nakon dugo vremena, prvi pravi koncert Pavela! I to u klubu u kojem sam prije više od desetljeća gledao sjajne nastupe i domaćih i stranih glazbenika. Također, jedan od prvih nastupa mog sada pokojnog benda Ramirez je bio upravo u Aquariusu. Bit će to lijepa večer.”

Video: Alejuandro Buendija – Čepić

Video: Pavel ft. Tedi Spalato – Ne daj na nas

Video: Tamara Obrovac Transhistria ensemble – Touca la louna – Live @ ZKM

Tagged