kids from the sky - zemlja - 2021.

Kids from the sky su predvodnici novog glazbenog pravca na HR sceni

Mladi križevački bend “Kids from the sky” odvažno je zakoračio na domaću glazbenu scenu i predstavio jedan potpuno novi glazbeni pravac, dosad neuobičajen za ove prostore. Svoju konceptualnu glazbenu priču “Elementi” započeli su singlom “Zrak”, a završavaju pjesmom “Zemlja”.

“Svaki element u ovoj priči predstavlja određenu borbu u životu. Ideja da se uzmu prirodni elementi došla je iz želje da se kroz spotove i vizuale lakše dočara i objasni svaka određena borba iz osobnog života”, rekao je Teo Golub.

Zemlja je zaokružila i završila ovu priču tako da tematski govori o pomirenju i suživotu sa svojim nesigurnostima i strahovima. Kroz četiri “glazbena elementa” publika je dobila priliku upoznati bend, ali njihova uzbudljiva glazbena priča tek je započela… Dodajmo da su članovi benda Teo Golub, Vedran Vlahović i Robin Petić, a više informacija o KFTS-u doznajte na njihovoj Facebook stranici.

“Ova pjesma predstavlja onaj trenutak kada, u potpunosti, shvatiš tko si i koji je tvoj put, doživljavajući svoje strahove i nesigurnosti kao partnere, a ne prijetnju u svom životu”, dodaje Teo.

Video spot koji potpisuje Dinko Šimac (Beyond Pines Films) vizualno prati temu pjesme i vrlo je atraktivan i dinamičan zbog brojnih lokacija snimanja, na kakve su nas Kids from the sky navikli u svojim dosadašnjim spotovima.

Kids from the Sky – Zemlja

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -