keni nije mrtav | 2023.

Keni nije mrtav i Zembo Latifa predstavljaju moćnu suradnju “Nema nazad”

Dok njegov aktualni singl “Proljeće” dominira radijskim eterom i streaming servisima, Zembo Latifa predstavlja pjesmu “Nema nazad”, moćnu regionalnu suradnju s bendom Keni nije mrtav! “Jedna od stvari koju sam imao na svojoj bucket listi je bila da napravim pjesmu sa Kenijima. Od prvog dana kad smo se svi upoznali je bilo kao da se znamo već sto godina. A kada su me pitali da budem feat na njihovoj pjesmi nisam puno razmišljao. Mislim da smo i na pjesmi pokazali koliko je dobra energija među nama i nadam se da će se pjesma svidjeti i slušateljima”, o suradnji je rekao Zembo Latifa.


Važnost najbližih ljudi i obitelji u malim i velikim životnim odlukama svakog čovjeka, značaj okruženja na svakog pojedinca u trenucima kada postane teško i kada je potrebno nastaviti dalje, motivi su pjesme. “Male, ali i sudbonosne odluke su svakog dana pred nama. Kada u životu ostanemo zateknuti pitanjem – nastaviti dalje ili odustati? – podrška najbližih postaje ključna stvar,“ poručuje Mateja, frontmen i tekstopisac benda Keni nije mrtav.

Na singlu “Nema nazad” kao specijalna gošća pojavljuje se Lu Jakelić

Tekst pjesme Nema nazad potpisuju Mateja Đokić, vokal benda i Zembo Latifa. I dodajmo, na singlu se kao specijalna gošća pojavljuje i Lu Jakelić. Pjesma Nema nazad naći će se na albumu benda Keni nije mrtav koji će izaći ove godine za izdavačku kuću Mascom Records. A osim na ovoj stranici, pjesmu možete slušati i na svim streaming servisima. Više o bendu Keni nije mrtav doznajte na njihovoj Facebook stranici. Sve što vas zanima o Zembi, provjerite putem njegovog Instagram profila.

Zembo Latifa je ljetnu koncertnu sezonu 2023. godine otvorio odličnim nastupom na Sea Star Festivalu. A potom će uslijediti i nastupi na Danima grada Čakovca (27. lipanj), na Brucošijadi FOI-a u Varaždinu (10. lipanj), na LMF Festivalu u Zagrebu (16. lipanj) i na Exit festivalu u Novom Sadu (8. srpanj). Spomenimo i da će Keniji u subotu, 3. lipnja, premijerno nastupiti u Zagrebu na BeerFestu, dok ih u Srbiji očekuje niz festivala, među kojima su Arsenal fest i Belgrade BeerFest.

AUDIO: Keni nije mrtav ft. Zembo Latifa – Nema nazad

Tagged