kawasaki 3p | tvornica kulture zagreb | 05.04.2024.

Kawasaki 3P se vratio na scenu i svojim koncertom doslovno razvalio Tvornicu kulture!

Kawasaki 3P doslovno je razvalio rasprodanu Tvornicu kulture na svom velikom koncertu kojeg su održali u petak, 5. travnja 2024. godine! I dodajmo, povratak Kawasakija na scenu bila je najveća domaća glazbena vijest ovog proljeća. A o ovom sjajnom koncertu će se pričati još zaista dugo… Svirka je rasprodana u samo nekoliko dana pa je spektaklu svjedočilo više od 1800 najsretnijih i najvjernijih fanova. Srećom, Kawasaki 3P se vratio da ostane. A sudeći prema sinoćnjoj formi i reakciji publike bio je to ekspresan povratak među najveće regionalne bendove!

Došao je i taj dan! Jedan od najvažnijih hrvatskih rock bendova napokon se vratio na scenu i usrećio tisuće fanova. Nikad moćniji, glasniji i nabrijaniji, Kawasaki 3P je koncertom na omiljenoj zagrebačkoj pozornici samljeo sve pred sobom. Ska punk rock miljenici koncert su otvorili s Ribom, a atmosfera se zahuktavala od samog početka. Setlista se sastojala od 26 pjesama sa svim neizostavnim hitovima iz njihove ikonične diskografije.

Na bombastičnom su se popisu našle i Indijanac, Mupov-ska, Lovac, Zec, Feget, Ni da ni ne, Kak si, Kaj kaj kaj, Sjekirom u glavu te Mate Parlov, a prvi je dio koncerta zatvoren legendarnom Puta madre. Publika je, naravno, htjela još. Kawasaki im je želje uslišio i bis je uključivao nevjerojatne izvedbe pjesama Anđelko, Ringišpil i Snifa san glu. A tvornički trijumf Kawasaki 3P-a zakucan je neponovljivom Malo vas je.

Bend nikada nije bio čvršći i uigraniji, a i ostavili su srce na pozornici

Neprestano skakanje, moshpiti, deranje, sparina, znoj i proliveno pivo bile su samo neke od nuspojava ovog glazbenog delirija. Stihovi Kawasaki 3P-a napokon su se ponovno orili koncertnim prostorom, a u petak, 5. travnja, su ih sva prisutna grla pjevala uglas. Nikad čvršći i uigraniji, bend je ostavio srce na pozornici, a krcata im je Tvornica pružila najljepšu moguću dobrodošlicu.

Nakon eksplozivnog i više nego uspješnog povratka na scenu, Kawasaki 3P nastavlja svirati. Bend je najavio svoje sljedeće koncerte, a prva postaja je Pogon kulture u Rijeci, gdje će stići u petak, 3. svibnja 2024. godine. Zatim se vraćaju po repete i to za sve one koji nisu stigli uloviti svoju ulaznicu za Tvornicu. Naime, dolaze na veliku pozornicu Zagreb Beer Festa 2024 koji će se održati od 23. do 26. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana. A što još ovi ska punk rock razarači rade i planiraju doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Kawasaki 3P – Kak si, pa tak (live in Tvornica Kulture)

Tagged