katarina mamić / miss hrvatske 2019

Katarina Mamić, predstavnica ličko – senjske županije, nova je Miss Hrvatske

Katarina Mamić, predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote.

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Katarina je studentica novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Katarina obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

O 28. hrvatskom izboru za Miss

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju, što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Nova Miss Hrvatske Katarina Mamić provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za Izbor Miss Svijeta.

Nova Miss Hrvatske Katarina Mamić dobila je stipendiju na Poslovnom veleučilištu Zagreb, godinu dana korištenja automobila Opel Mokka X, kozmetiku Ziaja, kozmetiku Silky za kosu, godinu dana korištenja svih usluga u frizerskom salonu Marcela, godinu dana korištenja usluga u MBS centru, cipele Shoe Selection u vrijednosti od 2500 kuna, poklon komplet zlatarne Prahir, poklon paket Muller, narukvice Amarthina collection, poklon paket Essence kozmetike, stipendiju učilišta Profokus, vikend u Top terme Topusko, usluge Dr. Žgaljardića, usluge dentalne ordinacije Poliklinike Niveus, poklon paket Blista te dakako sve edukacije za svjetsko natjecanje kao i opremanje kompletno sa svim što joj je potrebno. Većina odjeće koju nosi nakon povratka ostaje njoj kao nagrada.

Četrnaest natjecateljica nosile su cipele Shoe Selection i modne kolekcije Galko, Lella Design, Zorana Aragovića i Ivice Skoke. Za šminku su bili zaduženi vizažisti učilišta Profokus, a za frizure su zaslužni frizeri salona Marcela.

  • foto: Boris Mataković

Tagged