katarina mamić - miss croatia 2019

Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske, predstavlja se svijetu – pogledajte kakvu im sliku Hrvatske šaljemo

Katarina Mamić trenutno je u Londonu, gdje se priprema za veliko finale Izbora za Miss Svijeta koje će se održati 14. prosinca 2019. godine. Dok ona u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote na svijetu, u Hrvatskoj se upravo završio video s kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati brojne ljepote koje Lijepa Naša ima. Video priča snimala se u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko – goranskoj županiji, a tijekom snimanja lijepa Katarina nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića te nakit Infinity design čime je Miss Hrvatske osim svoje i ljepote svoje zemlje, pokazala i hrvatski dizajn koji će ovom prilikom moći vidjeti cijeli svijet.

Katarina kroz video priča svoju životnu priču te svoje želje koje tek namjerava ostvariti, a kroz njezinu priču uklopljene su ljepote naše zemlje što je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih razglednica ikada. Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatije. Naravno, direkcija Izbora za Miss Hrvatske mislila je na svaki detalj pa su tako u ovaj sjajan video odlično uklopili i instrumental pjesme Srce mi umire za njom glazbenika Damira Kedže, za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.

Scenarij za video promociju Miss Hrvatske na Izboru za Miss Svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio.

Katarina Mamić – Miss Hrvatske 2019.


  • foto: Boris Mataković

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -