lovorka sršen - bez mira - 2022.

Kantautorica Lovorka Sršen objavljuje svoj treći autorski singl “Bez mira”

Kantautorica Lovorka Sršen, koja je pažnju kritike i javnosti priskrbila singlovima Delta i Tako lako, najavila je novi singl “Bez mira”, kojeg u cijelosti autorski potpisuje. U ova tri singla Lovorka je definirala glazbeni smjer u kojem se kreće i u kojem joj je najugodnije. A samim time, stvorila je jasni i već prepoznatljivi glazbeni identitet.


“Pjesma Bez mira nastala je relativno davno i evoluirala kroz nekoliko verzija. Preživjela je nekoliko što autorskih što operativnih blokada prije objave pa se već šalimo da je ovo bila jedna prava autorska trudnoća. Ali evo, na kraju su je porodili dragi kolege. Oni su producent Hrvoje Prskalo, nezamjenjivi suradnik Josip Radić koji je uz muziciranje uvijek tu i za savjete te Davor Capković i Mario Klarić koji svi sviraju i pjevaju na snimci. Beba je zdrava i dobro uhranjena ali duga 4:55… Nadam se da će joj radijski urednici progledati kroz prste usprkos brojkama”, rekla je Lovorka.

Za predivnu pjesmu “Bez mira” snimljen je i predivan spot u režiji Dore Prpić

“Nastajanje spota pratilo je grbavi put nastajanja pjesme. Ali, prvenstveno uz trud redateljice i producentice Dore Prpić, a onda i svih drugih talentiranih ljudi koji su se uključili, spot je na kraju najljepši što može biti. Zajedno sa direktorom fotografije Ivanom Zadrom snimali smo u prekrasnom Hrvatskom glazbenom zavodu koji je ljubazno za nas otvorio svoja vrata. I to zadnji dan prije nego se na nekoliko godina u potpunosti zatvori za javnost zbog statičke obnove! Smrzavanje na setu smo kompenzirali lošim šalama, tako da je sve prošlo prilično bezbolno i zabavno. Jako smo zadovoljni rezultatom”, dodala je Lovorka.

Lovorka Sršen je dio benda Kensington Lima, a solistički prvijenac Delta proglašen je singlom 2020. godine po odabiru portala Ziher.hr. Više informacija o ovoj mladoj kantautorici doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Lovorka Sršen – Bez mira

Tagged