josipa lisac - porin - 2020.

Josipa Lisac pripreme za skorašnji virtualni koncert uspješno privodi kraju

Podsjetimo, Josipa Lisac će u nedjelju, 14. veljače 2021. godine u 20 sati, na sam Dan zaljubljenih i svoj rođendan, održati će premijerni online nastup.

“Pjevat ću ono što imam, ono što jesam, glazbenu baštinu koju mi je ostavio Karlo Metikoš kao i pjesme koje su rezultat susreta s nekim drugim autorima i kompozitorima, koji su u moj život unijeli predivne stihove, tekstove, muziku. Akcent će svakako biti na pjesmama koje publika poznaje”, rekla je Josipa dodavši da samo želi da sve “bude dobro i ludo”.


Popis skladbi uključivati će najveće pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su Boginja, O jednoj mladosti, Dok razmišljam o nama, 1000 razloga, Živim po svome, Vjerujem ti sve, Gdje Dunav ljubi nebo, Hir, hir, hir, Danas sam luda, Magla te one novije radove poput Tu, Tebi putujem i dosta drugih.

Prodaja ulaznica za ovaj virtualni koncert je odlično krenula i trenutno obuhvaća više od 25 zemalja svijeta. Osim naše regije i država u kojima je prisutno puno iseljeništva, zanimljivo je da se ulaznice traže i na teritorijima kao što su Luksemburg, Izreal i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Virtualni ulaz na koncert u nedjelju bit će otvoren od 19:30, dok sam nastup počinje točno u 20 sati. Za sve koji ne stignu pogledati koncert na vrijeme, isti će biti dostupan puih 24 sata nakon održavanja te će se moći pogledati do 23 sata 15. veljače 2021.

Podsjećamo da su ulaznice za virtualni koncert Josipe Lisac u pretprodaji po cijeni od 100, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 120 kuna. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo preko platforme Entrio.

Tagged