josipa lisac | virtualni koncert na valentinovo | 2021.

Josipa Lisac održala spektakularni virtualni koncert na Dan zaljubljenih

Josipa Lisac održala je na sam Dan zaljubljenih jedinstven virtualni koncert koji je jednoglasno oduševio brojnu publiku diljem svijeta. Na Valentinovo i njezin rođendan, datum na koji Josipa i inače nastupa, ove je godine je stigao njezin premijeran online projekt pokazavši koliko je superiorna i u ovim specifičnim uvjetima.

Sjajan koncert otvoren antologijskom “Što me čini sretnom” te zatvoren proročanskom “Ispočetka” donio je profinjen presjek nekih od najvažnijih djela velike i uspješne karijere koju je Josipa Lisac ostvarila.

Uz jedan naklon starim i novi radovima, među kojima su se našle O jednoj mladosti, Magla, Hir, hir, hir, 1000 razloga, Danas sam luda, Ležaj od suza, Gdje Dunav ljubi nebo i mnoge druge. Oduševljeni komentari zatrpali su chat box Entriove platforme na kojoj se gledao stream, ali i Josipine društvene mreže. Ponajviše je bilo komentara na račun izvedbe, ali i pozdravima sa svih strana planete. Ulaznice za ovaj ekskluzivan susret s našom najvećom glazbenom umjetnicom prodane su u više od 30 zemalja, na nekoliko kontinenata.

Snimka Josipinog virtualnog koncerta bit će dostupna za gledanje još najkasnije do ponoći s ponedjeljka 15., na utorak 16. veljače. To za sve kupce ulaznica koji su to već ranije učinili, ali i za one koji je tek planiraju kupiti. Naime, ulaznice se mogu pronaći u prodajnom sustavu Entria po cijeni od 120 kuna, ali najkasnije danas do podneva. Više informacija o našoj velikoj divi Josipi Lisac koja je upravo napunila 71. godinu doznajte na Wikipediji.

Tagged