john wick 4 :: keanu reeves :: 2023.

John Wick 4 na domaćim kinoblagajnama bilježi rekordno otvaranje – pogledalo ga je 21.149 gledatelja!

Najnoviji nastavak iznimne akcijske franšize koja je započela 2014. godine prvim filmom John Wick i ovoga je puta oduševio publiku koja je poželjela opet vidjeti Keanua Reevesa u punom akcijskom izdanju. Novi kino hit kino tvrtke Lionsgate već je nakon prvog vikenda prikazivanja u domaćim kinima srušio sve rekorde na kino blagajnama. Tako je u Hrvatskoj film John Wick 4 do sada pogledalo ukupno 21.149 gledatelja, sa zaradom od 146.220,25 EUR. A to je daleko najbolje otvaranje filma ove godine!


John Wick 4 ovim iznimnim rezultatom na domaćim kinoblagajnama bilježi i rekordno otvaranje ove uspješne akcijske franšize. Dobivši kultni status zbog svog studioznog pristupa klasičnim borilačkim vještinama i pucnjavi, globalni uspjeh filma stavio je pred producente neizbježno pitanje: Što napraviti ovaj put? A za Keanua Reevesa je odgovor bio vrlo jasan – još više neprestane akcije, širi opseg i dublji uvid u unutarnje borbe glavnog lika!

John Wick 4 je nastavak koji će zasigurno proširiti Vaše horizonte. A Keanu Reeves je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubojice koji se vraća u opaki svijet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako zauvijek poraziti High Table, tj. vijeće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja te koje nudi više milijuna dolara za Wickovu glavu…

Ovaj akcioni film je i ovoga puta režirao Chad Stahelski

Keanuu se po prvi puta pridružuje akcijska zvijezda i majstor borilačkih vještina Donnie Yen. A on je Caine, Wickov dugogodišnji prijatelj koji ga mora izdati kad High Table zaprijeti članu njegove obitelji. Tu je i Bill Skarsgård kao Marquis, sadistički izaslanik High Tablea. U filmu glumi i Hiroyuki Sanada, još jedna velika akcijska zvijezda i majstor borilačkih vještina. On je Shimazu, još jedan Wickov prijatelj i vlasnik hotela Continental u Osaki. Shamier Anderson je Tracker, a on je ulovu na Wicka, kao što to sugerira i njegovo ime. Rina Sawayama je Akira, Shimazuova kći i concierge njegovog hotela. A tu je i borilačka zvijezda Scott Adkins kao Killa, plaćeni ubojica čija nova meta je upravo Wick.
 
Film je i ovog puta režirao Chad Stahelski, dok su za scenarij zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. I dodajmo, Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma. John Wick 4 u distribuciji Blitza pogledajte u najboljim kino formatima – IMAX, 4DX, Gold Class i eXtreme te u ostalim kinima već danas. A hoće li ovoga puta biti provod ili sprovod? To je glavno je pitanje filma John Wick 4, stoga požurite po svoju kino ulaznicu! Ovaj akcioni spektakl možete pogledati u zagrebačkim kino dvoranama. A više informacija o četvrtom dijelu franšize John Wick doznajte na IMDB-u.

VIDEO TRAILER: John Wick 4

Tagged