jj sound | gajeva ulica 18 zagreb | 2023.

JJ Sound – novo zagrebačko klupsko mjesto otvoreno je na adresi Gajeva 18

Zagreb je bogatiji za novo klupsko mjesto – JJ Sound! A u njemu će na svoje doći ljubitelji dobrog viskija, još bolje atmosfere, uživanja u raznim večernjim programima i opuštanja u sjajnim ritmovima. Ukratko, na mjesto kultnog zagrebačkog bara Dobar zvuk, na poznatoj adresi Gajeva 18, stigao je JJ Sound! Svjetski poznati brand viskija, Jameson, već godinama podiže ljestvicu druženja i partyijanja diljem svijeta pa tako nije zaobišao ni Zagreb.


Ovaj jedinstven bar koji će tijekom dana biti sjajno mjesto “za kavicu”, ali i dobar meeting point. A navečer će se, ovisno o programu, pretvoriti u mjesto okupljanja pub kvizaša, stand up pozornicu i lokaciju za započeti svaki dobar noćni provod. Ali i bar u kojem se s društvom opušteno uživa u kvalitetnom viskiju i koktelima.

Osim programa, bar JJ Sound Zagreb će osvojiti i one koji paze na svaki detalj. Posebno osmišljeno uređenje u bojama mnogima omiljenog branda viskija odobrio bi i John Jameson, karizmatički tvorac čije ime nosi i sama destilerija u Dublinu i najpoznatiji svjetski viski, koji se može poslužiti na različite načine. Kao klasični viski s ledom, u koktelima ili kratkim pićima.

JJ Sound se nalazi u samom središtu Zagreba – u Gajevoj ulici 18

Miran Kurspahić, Matija Cvek, Iskra Jirsak, Paula Jeričević Tonković, Juraj Šebalj, Zembo Latifa, Mateo Cvenić i brojni drugi u ugodnoj su atmosferi uživali u koncertu na samom otvorenju novog bara u centru metropole i napravili sjajan uvod u bogati glazbeni program koji će svakog petka i subote osvajati zagrebačku zabavnu scenu. Dodajmo da će večeri u tjednu biti rezervirane za kvizaše – popularan trend druženja koji spaja želju za zabavom i znanjem. A JJ Sound ugostit će i najpoznatija imena stand up scene u Hrvatskoj. Smijeha, tako, zasigurno neće nedostajati baš kao ni dobre svirke koja garantira novu dimenziju provoda u metropoli.

Nađete li se u centru grada u potrazi za slobodnim stolom i dobrim mjestom za druženje, svakako svratite u JJ Sound. Jer osim dobrog minglanja u strogom centru, ovdje se nudi i jedinstvena ponuda Jameson “kolekcije”. Popularni merch s potpisom branda i proširena ponuda pića tek su dio ponude shopa unutar samog bara. Više informacija o ovom novom zagrebačkom in mjestu doznajte na službenoj Instagram stranici.

VIDEO 4K: Zagreb at night

Tagged