jelena oberman - ovaj svijet je lud (remix) | 2023.

Jelena Oberman, nezavisna glazbenica iz Zaprešića, objavila je remix svoje pjesme “Ovaj svijet je lud”

Jelena Oberman, nezavisna glazbenica iz Zaprešića, upravo je objavila remix pjesme “Ovaj svijet je lud”. U elektroničkom stilu s pomalo “dark vibeom”, ovaj remix je gotovo u potpunosti njezinih ruku djelo. Osim glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, potpisuje i mix pjesme dok je za master zaslužan FM mastering. I dodajmo, Jelena je spot radila sa suprugom Robertom Obermanom na lokaciji stare škole u zaprešićkim Novim dvorima. “Zahvaljujući sjajnoj lokaciji upravo za ovu pjesmu i temu o ludom svijetu u kojem živimo, u jedno dopodne uspjeli smo snimiti jedan pravi, kratki, pomalo horor film“, rekla je Jelena.


Zanimljivo je da su već dva spota, onaj za Oluju i onaj za izvornu verziju pjesme Ovaj svijet je lud snimali upravo na toj atraktivnoj lokaciji čime su zapravo namjerno ili ne, prosudite sami, ukazali na veliko kulturno-povijesno bogatstvo koje krije taj zaprešićki kompleks. “Novi dvori su izuzetna lokacija koja priča priču za sebe, svaki kadar krije toliko podteksta da se spot praktički snima sam od sebe”, pojašnjava Jelena koja potpisuje režiju i montažu spota dok je njezin suprug Robert bio zadužen za snimateljski dio posla.

Jelena Oberman glazbom se bavi od svoje 11 godine, ali tek od nedavno je na sceni. Od kraja 2020. godine kada se pojavila sa svojom pjesmom Korona, objavila je čak sedam samostalnih singlova. Ali našla je vremena i za jedan remix te EP s pet pjesama. U svojim pjesmama Jelena Oberman kombinira različite žanrove, a dodajmo, do sada je surađivala s brojnim hrvatskim glazbenicima. Odnedavno sama producira svoje pjesme. Sve što vas zanima o Jeleni, nezavisnoj glazbenici iz Zaprešića, doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Jelena Oberman – Ovaj svijet je lud (remix)

Tagged