jedan od dečki | one of the boys | 2023.

Jedan od dečki – predivna danska TV serija o odrastanju stiže na Pickbox NOW

Danska serija “Jedan od dečki” ili kako se na engleskom zove “One of the Boys” stiže na platformu Pickbox NOW u petak, 18. kolovoza 2023. godine! Ova predivna nova serija priča je o odrastanju smještena u malom danskom provincijskom gradu. U fokusu radnje je 16-godišnji dječak Lau koji se baš i ne uklapa među popularne dečke. On je društveno anksiozan, nespretan i ne voli nogomet. Ali se i ne može poistovjetiti s razgovorima o djevojkama i iskradanju na pivo.


No, kada Lau upozna Aksela, šarmantnog i otvorenog dečka iz Kopenhagena, počinje shvaćati da ne postoji samo jedan način da budeš frajer. Akselovo samopouzdanje i iskrena priroda inspiriraju Laua koji počinje razvijati osjećaje prema njemu. Kako njihovi osjećaji rastu, Lau se mora suočiti s onim što on zapravo jest i naučiti prigrliti sebe.

Za ovu duhovitu i dirljivu miniseriju Jedan od dečki redatelj serije Teys Schucany rekao je da ima “cilj istaknuti potrebu za predstavljanjem queer muškaraca” i “prikazati ljepotu prvih zaljubljenosti”. Ali i “bol zlostavljanja” i “pritisak da se prilagodi tradicionalnoj muškosti”. Ova osjetljiva, duhovita i dirljiva miniserija savršena je za svakoga tko se osjeća kao da se baš ne uklapa.

Serija “One of the boys” ima mladu i talentiranu glumačku postavu

Serija Jedan od dečki ima nevjerojatne mlade danske talente, kao što su Jonathan Tage Pedersen, Jacob Spang Olsen, Oliver Tikotzki i Mingus Hassing Hellemann. Osim toga, pojavljuju se i etablirani danski glumci Morten Burian i Rasmus Botoft. Iskrena, autentična i lijepa priča o odrastanju i pronalasku sebe, ova danska miniserija izvrsno je ljetno serijsko štivo. Dansku seriju One of the boys gledajte od petka, 18. kolovoza 2023. godine, samo na platformi Pickbox NOW! A sve dodatne informacije o ovoj danskoj miniseriji doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Jedan od dečki | One of the Boys

Tagged