j. r. august - dealing with the pain - 2022.

J. R. August predstavlja “Dealing With The Pain”, prvi singl s albuma “Still Waters”

J R August, višestruki dobitnik nagrade Porin i autor svjetskog kalibra, predstavlja “Dealing With The Pain”, prvi je singl s novog studijskog albuma “Still Waters”. “Ova je pjesma, kao i cijeli album, inspirirana ovim čudnim vremenima u kojem živimo. Što se vizuala tiče, želio sam ispričati najpoznatiju priču svih vremena kroz prizmu 2022. godine”, rekao je J R August. A najpoznatija priča je ona o Isusu, sinu Božjem i njegovom raspeću, o četrdeset dana koji su pred nama. Priča je to uobličena u video spot za koji režiju potpisuje Filip Gržinčić. Priča je to o godini koja je tek počela, a već bi je najradije zaboravili.

Svrstavanje J. R.-ove glazbe u žanrovske ladice bila bi blasfemija. Zato otvorenog uma i otvorenog srca uđite u njegov glazbeni svijet. Neka vas ne zaprepasti ono što vidite. Simboli su tu da nam poigravanje njima otvori neka nova područja slobode. Na Čistu srijedu, tom danu pokore, skupa s J. R. Augustom zakoračimo u “mirne vode”.

Album Still Waters će svjetlo dana ugledati na Veliki petak, 15. travnja. “Na albumu će biti devet pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj. Ali zvuk je definitivno 2022. godina”, dodao je za kraj J. R. August. Više o ovom osebujnom glazbeniku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: J. R. August – Dealing with the Pain

Tagged