izvrnuto obrnuto 2 | rajka | 2024.

Izvrnuto obrnuto 2 postao najuspješnija animacija u 2024. godini te je nadmašio uspješnicu “Kung Fu Panda 4”

Animirani film “Izvrnuto obrnuto 2” ostvario je 103.547 gledatelja u Hrvatskoj sa zaradom od 594.333 eura, čime je postao najuspješnija animacija u 2024. godini i nadmašio uspješnicu “Kung Fu Panda 4”. Ovaj impresivan rezultat potvrdio je kontinuirano oduševljenje publike drugim nastavkom popularne franšize iz studija Disneyja i Pixara. A izvanredna gledanost odražava široku privlačnost filma i entuzijastičan odgovor publike.

Ovaj animirani film za djecu Izvrnuto obrnuto 2 vodi gledatelje na emocionalno i vizualno putovanje. A tom je zasigurno pridonijela i hrvatska sinkronizacija. Glasove su posudili Judita Franković Brdar, Ella Dvornik, Miach, Niko Čuturić, Bojan Navojec, Iva Šulentić, Jelena Miholjević, Frano Mašković, Amanda Prenkaj, Leona Paraminski i mnogi drugi.

Podsjetimo, u prvom nastavku animiranog filma Izvrnuto obrnuto emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad. A sada kada Rajka postaje tinejdžerica, život joj nekako postaje još više emotivno zahtjevan…

Tjeskoba, nova emocija, unosi nemir u Rajkin um

Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Rajka spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje.

Tu je i letargična Dosada. Ona često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rajkine osobnosti. No, tu je i Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni… Film Izvrnuto obrnuto 2 u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim kinima, a ulaznice potražite na blagajnama kino dvorana. Više o filmu doznajte na IMDB-u.

VIDEO TRAILER: Izvrnuto obrnuto 2

Tagged