Mirna Naiia Marić / Miss Universe Hrvatska 2020

Izabrana je nova Miss Universe Hrvatske – to je Mirna Naiia Marić iz Zadra

Miss Universe Hrvatske za 2020. godinu je Mirna Naiia Marić iz Zadra! U finalu izbora nastupilo je šesnaest finalistica iz cijele Hrvatske koje su put do titule i krune Zlatarne Dodić započele dan ranije na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo intervju sa članovima žirija te natjecanje u kupaćem kostimu. Najuspješnijih deset ljepotica sa preliminarnog natjecanja plasirale su se u Top10 najprestižnijeg nacionalnog izbora ljepote i one su nastavile natjecanje za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, kupaćim kostimima Pletix te elegantnim večernjim haljinama poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia.

Top5, u koji su se plasirale Mirna Naiia Marić, Valentina Jelenčić, Daria Marić, Andrea Erjavec i Zrinka Ćorić imalo je priliku odgovarati na pitanja žirija.

Drugom pratiljom proglašena Andrea Erjavec iz Perušića koja se okitila i titulom Miss fotogeničnosti, a prvom pratiljom Daria Matić iz Splita.

Vrhunac izravnog prijenosa bio je trenutak kada je prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman okrunila svoju nasljednicu Mirnu koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura.

Hrvatska Miss Universe dobila je i čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2020.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Damir Kedžo, naš predstavnik na Eurosongu, Domenica, Bojan Jambrošić te duo Antonija Šola i Mario Roth dok su program vodili Mario Sedmak i Jelena Lešić.

Zanimljivo da je finalni izbor za Miss Universe Hrvatske 2020. održan u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni televizijski prijenos, a u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije Korona virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 po prvi je puta održan bez publike.

I da dodamo, za frizure ljepotica brinuo se Studio IN sa Schwarzkopf preparatima, a za make up tim vizažista Orbico beauty.

Mirna Naiia Marić  - Miss Universe Hrvatska 2020.

  • foto: PR Miss Universe Hrvatske i CROPIX

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -