specijalna bolnica naftalan ivanić-grad - 2020

Ivanić Grad novim spotom predstavlja turističke potencijale Grada i okolice

Ivanić-Grad je dobio novi promotivni video spot koji je sniman tijekom 2019. i 2020. godine na svim turističkim lokacijama u gradu i okolici kako bi na najbolji način predstavili što većem broju potencijalnih gostiju ivanić-gradske turističke potencijale. Ivanić-Grad se nalazi u Zagrebačkoj županiji, 40 kilometara od Zagreba, smješten je uz rijeku Lonju koja spaja dvije regije – Moslavinu i Posavinu.

Prepoznatljiv je po jedinstvenom zdravstvenom turizmu u SB Naftalanu, ruralnom turizmu ST Kezele, sportsko rekreativnim i wellness sadržajima Hotela Sport, streljani Cinelov, tradiciji i baštini, gastro i eno ponudi i manifestacijama od kojih je najposjećenija Bučijada. Više o Ivanić-Gradu doznajte na mrežnoj stranici ivanic-grad.hr.


“Novim promotivnim turističkim spotom i svim drugim aktivnostima koje provodimo želimo privući parove, obitelji s djecom te turiste koji traže destinaciju s dobrom gastronomskom i enološkom ponudom, sportsko rekreativnim i wellness sadržajima, tako da mogu doživjeti suvremeni, aktivni odmor u tradicionalnom okruženju i prirodi. Nastojimo aktualnu epidemiološku situaciju sa koronavirusom iskoristiti za poziv gostima u naš kraj jer turisti posebno cijene sigurnost, zdravlje, očuvanu prirodu, mir i tišinu”, rekao je Javor Bojan Leš, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Ivanić-Grad je moj grad koji živim svaki dan, željela sam ga prikazati baš onakvim kakav je poseban, živahan prepun lokacija koje se mogu posjetiti. Područje grada koji objedinjuje Moslavinu i Posavinu, vinske predjele i velika žitna polja, nepregledne šume, bajere koji su raj za ribiče, rijeku Lonju, rijeku Savu i nezaobilaznu pješčanu plažu Kucel, nepregledne šume Žuticu i Marču koje su pune života i bogatu tradiciju koja se i danas njeguje, jer ovaj grad i njegovi ljudi uspijevaju sačuvati prošlost ovih krajeva. Gastronomsku ponudu koja je čarobna, a vina pričaju svoju priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U posljednjih nekoliko godina redateljica sam velikog broja turističkih filmova, svaki put se očaram novom destinacijom no ipak do našeg Ivanića za mene nema ljepšeg kraja”, rekla je Jasenka Haleuš.

Promotivni film “Visit Ivanić Grad” prikazuje pravo bogatstvo i raznolikost turističke ponude

Promotivni spot snimljen je pod redateljskom palicom Jasenke Haleuš, snimatelja Zorana Ožetskog i Ivana Novosela te produkcijske kuće Krijas.

“U listopadu se u Ivanić-Gradu održava 16. godina za redom turističko gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada koja će se ove godine održati u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama tijekom cijelog listopada, drugačije nego uobičajeno i skromno. Iskoristio bih priliku da pozovem posjetitelje vikendom u Ivanić-Grad cijeli mjesec listopad kada se mogu kušati jela od buča domaćih ugostitelja ili rezervirati piknik košaru, a domaći proizvodi, bučino ulje, vino škrlet i suveniri mogu se kupiti u Suvenirnici i Centru za posjetitelje te na E-Sajmu”, dodao je Javor Bojan Leš.

Promotivni film: Visit Ivanić-Grad

Tagged