ivan jedgić 2020

Ivan Jegdić, mladi autor iz Beograda, objavio je novu pjesmu pod nazivom “Kaligula”

Poslije šest mjeseci, točnije od posljednjeg koncerta i službenog singla, Ivan Jegdić, mladi autor iz Beograda, objavio je novu pjesmu pod etiketom Mascom recordsa pod nazivom “Kaligula”. Specifičnu atmosferu i tekst pesme koji opisuje unutrašnje borbe i dileme svakog čovjeka, Ivan je, u saradnji sa timom ljudi na čelu sa Filipom Stojanovićem ekranizirao u video zapis, tačnije svoj prvi zvanični spot. “Svatko od nas vodi neku vlastitu unutrašnju borbu i traga za mirom u sebi. Ta borba sa nama samima je borba sa vlastitim Kaligulom, a ova pjesma opisuje unutrašnje ludilo koje kad – tad osjeti svatko od nas”, rekao je Ivan Jegdić.


Prošla je godina dana od objavljivanja pjesme Bolji čovek sa kojom je Ivan i službeno skrenuo pažnju javnosti na sebe, U međuvremenu, uz niz singlova, Ivan Jegdić je počeo i koncertnu turneju koja je, nažalost, prekinuta uvođenjem izvanrednog stanja na globalnom nivou zbog pandemije korona virusa. U tom nizu nastupio je u velikom broju gradova na gotovo uvijek rasprodanim nastupima, a iznuđenu pauzu je iskoristio za dovršavanje materijala i planova za 2021. godinu.

Za miks, master i doradu aranžmana pjesme bio je zadužen Nenad Glavonjić, a redatelj spota Filip Stojanović, realizirao je video u suradnji sa timom koji čine Tijana Savić (producent), Mirko Pantelić (montaža), Gavrilo Nenadović (rasveta), Jovan Mihajlović (asistent kamere) i Nemanja Bošković (plesač).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged