ivan grobenski - dojdi, draga, dojdi - moonlight sessions - 2021.

Ivan Grobenski izvodi atmosferičnu pjesmu u izdanju Moonlight Sessions

U novom izdanju glazbenog projekta Moonlight Sessions gostuje kantautor Ivan Grobenski. Njegov posljednji album “Siromahi i Lazari”, koji je objavio krajem prošle godine, kritika je proglasila jednim od najboljih albuma 2020. u regiji, a dodijeljen mu je i epitet “najzačudnijeg albuma objavljenog u Hrvatskoj u posljednjih 30 godina”.

U posebno očaravjućoj intimnoj večernjoj atmosferi, na snijegu i uz treperavu svjetlost svijeća, najnoviji Moonlight Session donosi atmosferičnu izvedbu pjesme “Dojdi, draga, dojdi” Ivana Grobenskog kojem su se ovom prilikom pridružili Marin Hraščanec na orguljama i Ženski vokalni sastav Rudarice.


Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo na lokaciji blizu Koprivnice. Svaki novi video spot donosi zanimljivu novu glazbenu suradnju ili novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Više o Moonlight Sessionsu doznajte na Facebook stranici.

Ivan Grobenski – Dojdi, draga, dojdi / Moonlight Sessions vol. 6

Tagged